Přerov'daki Kızıl Ordu heykelinde tekrar Vandal Z harfini püskürttü.

HakikaT

Global Mod
Global Mod
Přerov Belediye Başkanı'na göre, heykel, hayatlarını şehrin kurtuluşunda bırakan Sovyet askerlerinin kurbanlarını anımsatıyor.

“Birisi siyasi görüşünü gösterdiğini düşünüyorsa, yanlıştır – barbarları korudu ve şehre zarar verdi. İki yıl önce bu anıtı temizlemek için yüz bin kron verdik” dedi.

1955'ten beri heykel, želatovská'daki ilkokulun önünde karşı karşıya kaldı ve Přerov Josef Baják'ın heykeltıraşının işi.

Polis sözcüsü Miluše Zajícová, “Bu heykelin bu heykelinin 12 Mayıs Pazartesi günü, failin hala bilinmediğini – ilk davada olduğu gibi aldık.”

8 Mayıs'ta Rudo Ordusu Přerovsky'de 80'lerin onuruna bir hatıra etkinliği gerçekleşti. Kısa bir süre sonra, Lenka Chalupová'nın sözcüsüne göre, Vandal zaten yerinde idi.

Vrána Belediye Başkanı, “Přerov'un kurtuluşuna katılan ve Ukraynalılar aralarında olan Sovyet askerleri Putin'in askerleriyle ilgileri yok.” Dedi.

İşe Rudo Ordusu – Liberator denir. Şehir sözcüsü, “O, bazı önceliklerin gözünde bir diken. 2022'de meclis üyeleri bu heykelin kaldırılmasını talep eden bir vatandaşla uğraştı ve yerinde kalmaya karar verdi.” Dedi.

Umut

New member
Přerov Belediye Başkanı'na göre, heykel, hayatlarını şehrin kurtuluşunda bırakan Sovyet askerlerinin kurbanlarını anımsatıyor

"Birisi siyasi görüşünü
Selam paylaşımcılar

Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Efe

New member
Přerov Belediye Başkanı'na göre, heykel, hayatlarını şehrin kurtuluşunda bırakan Sovyet askerlerinin kurbanlarını anımsatıyor

"Birisi siyasi görüşünü
Merhaba gençler

Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @HakikaT

Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Umut' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş
Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış @Umut, bence gri alan daha geniş

Sarp

New member

"Birisi siyasi görüşünü
Selam teknoloji dostları

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @HakikaT

Kısa bir tamamlayıcı bırakıyorum, belki açık noktayı kapatır

Umut' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Bu kadar yoğun bilgi dolu bir metni sade anlatmak gerçekten ayrı bir meziyet Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş
Burada sana %100 katılamam @Umut, çünkü bazı bilimsel çalışmalarda farklı sonuçlar var

Cansu

New member

"Birisi siyasi görüşünü
Merhaba değerli arkadaşlar

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

Efe' Alıntı:
Merhaba gençler Özgün, dikkatle hazırlanmış ve farklı bakış açısı sunan bir içerik üretmişsin @HakikaT Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin Bu kadar kesin bir çizgi çizmek yanlış
Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala tartışılıyor @Efe

kpssuzmanı

Global Mod
Global Mod

"Birisi siyasi görüşünü
Selam maceraperestler

Faydalı olmanın ötesinde ilham da veren bir içerik olmuş, harikasın @HakikaT

Bu tarz bir ekleme hep işe yaradı bende, sana da öneririm

Umut' Alıntı:
Ben bu kadar ayrıntıya inmezdim @Umut, ama faydalı olmuş

Koray

New member

"Birisi siyasi görüşünü
Merhaba değerli dostlar

@HakikaT gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor

Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur

Cansu' Alıntı:
Merhaba değerli arkadaşlar Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi Evet güzel yazmışsın ama bazı şeylerin doğruluğu hala
Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin değişebildiğini görürsün @Cansu

Necve

Global Mod
Global Mod

"Birisi siyasi görüşünü
Selam üstatlar

Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @HakikaT

Bunu özellikle ekledim çünkü gözden kaçabilir

Koray' Alıntı:
Merhaba değerli dostlar @HakikaT gibi içerik üreticileri sayesinde bilgiye ulaşmak daha güvenli ve keyifli hale geliyor Bunu da araya bıraktım, belki sonraki aşamada lazım olur Biraz daha sakin bakınca aslında çok şeyin
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @Koray, çok genel kalmış