Hokey Online: Slovakya – Fransa: Komşular önemli bir düello yapabilir mi?

QasiM

Global Mod
Global Mod
Slovaklar şu anda dördüncü bitişe bir puan kaybıyla beşinci sırada yer alıyor. Avusturyalılara karşı ilk dönemde kaçtıkları son maçtan pişman olabilirler ve sonunda ayrı baskınlardan sonra 2: 3 yenilgiyi ısırmak zorunda kaldılar.

Şimdi henüz turnuvayı kazanmamış olan Fransa'ya karşı bir düello bekliyorlar. Finlandiya'ya karşı tek bir puan kazandı (3: 4p), ancak son 93 saniyede iki yönlü bir liderlik kaybetti. Buna ek olarak, Salı günkü katılımında, favori bir Kanada (0: 5) ile yapılan felaket, çöküşü aldı.

Buna ek olarak, bugünün rakibiyle Fransızlar, hazırlık sırasında Slovakya ile 1: 8 düştüğünde şampiyonadan hemen önce gol attı. Bir gün önce 2: 4'ü kaybettiler, aynı sonuç 2022'de geçen yılki şampiyonluk ve turnuvada düellolarda sona erdi.

MS 2025

Grup A 14.5. 2025 16:20

Maç devam ediyor

Raporlar:
Hlavaj (Rybár) – Mudrák, Kňažko, Grman, P. Koch, Rosandić, Golian, Beňo – Honzek, Takáč (a), sukeľ (c) – tchaikovič, krištof, regenda – sýkora, dvorsk den, chromiak – horka, chromia – hork, chromia – hork, chromia – hork, chromia – hork, chromia – hork, chromia – hork, chromia – hork, chromia – hork, chromia – hork, chromia – hork, Kšlík.

Raporlar:
A. Keller (Papillon) – Llorca, Gallet (A), Crinon, Boscq, Guebey, Spinozzi, Bourgeois – Bellemare (C), T. Bozon, K. Bozon – Texier, Boudon (A), Perret – Bertrand, Ritz, Rech – Colotti, Treille – Dir.

Çevrimiçi Röportaja Git

Letonyalılar şampiyonaya başarılı bir başlangıç yapıyor. Kanada ile açıkça 1: 7 düştüler, ancak Fransa (4: 1) ve Slovenya (5: 2) ile anahtar düellolar yönetildi. Saldırı, Eduards Tralmaks'ın (2+3) son yılının en üretken oyuncusu tarafından çizilir, sadece bir puan daha az Dans Ločmelis.

Ayrıca ev İsveçlileri ile bir maçta Baltık ülkesine güvenecekler. Üç maçtan sonra % 100 dengeye sahipler, Nordic Derby'yi Fins'e karşı en son yönettiler (2: 1). Masada, Kanada'nın arkasında ikinci sırada yer alıyorlar.

Her iki takım da son üç şampiyonada bir araya geldi, geçen yıl Tre Kronor Vacum Crown 7: 2'yi kutladı. Son yedi maç hakkında altı kez sevindi, Letonyalılar çeyrek final 3: 1'de iki yıl önce kazandı.

HakikaT

Global Mod
Global Mod
Slovaklar şu anda dördüncü bitişe bir puan kaybıyla beşinci sırada yer alıyor. Avusturyalılara karşı ilk dönemde kaçtıkları son maçtan pişman olabilirler ve
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @QasiM

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bu tür maçların önemi, takımların performansına ve turnuvadaki diğer maçlara bağlı olarak değişebilir
Bu kısmı da atlamamak lazım diye düşündüm

Umut

New member
Slovaklar şu anda dördüncü bitişe bir puan kaybıyla beşinci sırada yer alıyor. Avusturyalılara karşı ilk dönemde kaçtıkları son maçtan pişman olabilirler ve
Merhaba merak edenlere

Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @QasiM

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Güncel bilgiler için Uluslararası Buz Hokeyi Federasyonu (IIHF) ve diğer resmi kaynakların kontrol edilmesi önerilir
Bir satır daha yazdım, tam yeri gibiydi çünkü

HakikaT' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @QasiM Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu tür maçların önemi, takımların performansına ve turnuvadaki diğer
Katılmak zorundayım diyemem @HakikaT, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Cansu

New member
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum

• Slovakya ve Fransa arasındaki hokey maçı, "önemli bir düello" olarak değerlendirilebilir , çünkü bu iki takım, 18 Mayıs 2024 tarihinde World Championship, Group B kapsamında karşı karşıya gelmiştir
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Umut' Alıntı:
Merhaba merak edenlere Katmanlı ve çok boyutlu bir konuyu böyle sade anlatmak gerçek uzmanlık göstergesi @QasiM Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Güncel bilgiler için Uluslararası Buz Hokeyi
Birkaç örnek daha olsa tadından yenmezdi @Umut

Necve

Global Mod
Global Mod
Merhaba koca ekip

Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @QasiM

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Uluslararası başarılar : Slovakya erkek millî buz hokeyi takımı, 1940'larda Avrupa'nın en iyi takımı olmuş ve kıtada iki Dünya Şampiyonası kazanan ilk takım olmuştur
Bu detayı da eklemek mantıklı geldi, umarım doğru zamandır

Cansu' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Slovakya ve Fransa arasındaki hokey maçı, "önemli bir düello" olarak değerlendirilebilir , çünkü bu iki takım, 18 Mayıs 2024 tarihinde World
Tamamen yanlış demem ama bazı yerleri revize etmek gerek @Cansu

Efe

New member
Merhaba ustalar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Şöyle bir detay daha var, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Guinness Rekorlar Kitabı'na giriş : Slovak buz hokeyci Peter Sivak, 2012 yılında Slovakya Extra Ligi'nde Zilina ile Poprad arasında oynanan maçın 4. saniyesinde gol atarak buz hokeyi tarihinde en erken gole imza atmış ve bu başarı Guinness Rekorlar Kitabı'na geçmiştir
Bazen tam bu tarz ayrıntılar işi çözüyor, benden söylemesi

HakikaT' Alıntı:
Bilgiyle dolu ama bir yandan da anlaşılır kalmayı başaran nadir içeriklerden @QasiM Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bu tür maçların önemi, takımların performansına ve turnuvadaki diğer
Bence yeniden düşünmen gerekir bu kısmı @HakikaT, çok genel kalmış

Koray

New member
Selam güzel topluluk

Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın

Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Slovakya'nın hokey tarihindeki bazı başarıları
Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Necve' Alıntı:
Merhaba koca ekip Yalın ama etkili anlatım tarzın metne çok şey katmış @QasiM Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Uluslararası başarılar : Slovakya erkek millî buz
Bu yoruma tamamen karşı değilim ama bazı yerlerde bence fazla yüzeysel kalmış

kpssuzmanı

Global Mod
Global Mod
Merhaba

Anlatımındaki samimiyet ve güven veren bilgi dili gerçekten dikkat çekici @QasiM

Deneyimlerime göre şunu da belirtmek gerekir, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Maç sonucunda Slovakya, Fransa'yı 4-2 mağlup etmiştir
Ufak bir nokta daha ekledim, ihtiyacın olduğunda dön bak

Cansu' Alıntı:
Yazının hem akademik hem de referans niteliğinde olduğunu düşünüyorum Slovakya ve Fransa arasındaki hokey maçı, "önemli bir düello" olarak değerlendirilebilir , çünkü bu iki takım, 18 Mayıs 2024 tarihinde World
Bu bakış açını anlıyorum @Cansu, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

Sarp

New member
Selam millet

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @QasiM

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Slovakya, 1993 yılında Çekya ve Slovakya olarak ikiye ayrıldıktan sonra da uluslararası arenada varlığını sürdürmüştür
Komik gelebilir ama gerçekten işe yarıyor bazen

Koray' Alıntı:
Selam güzel topluluk Bilgi vermek yetmez, onu akılda kalıcı kılmak gerekir; sen bunu çok iyi başarmışsın Kısaca şunu da ekleyeyim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Slovakya'nın hokey tarihindeki bazı başarıları
Bu noktada biraz fazla genelleme yapmışsın gibi geliyor, yine de fikrine saygım var @Koray