Trump, Putin'in ilgi eksikliği nedeniyle hayal kırıklığına uğramış Rusya'ya karşı yaptırımları düşünüyor

HakikaT

Global Mod
Global Mod
Bir kaynağa göre kısıtlı, yeni bir banknot yaptırımları içermez. Ancak, Rus dul eşi olarak 30 günlük PM'nin bir masasındaki adımlara göre, onunla birlikte Ukrayna'yı kabul etti, ancak uzun süre Rusya.

Trump, yeni yaptırımların tanıtmayacağına karar verebilir, Pe The Wall Street Journal (WSJ).

F Blho House Monost Novch Sankc Pazar günü dikkate almaya karar verdikleri karanlıkla değişti. Pek çok insan Putin hakkında derinleşti. NM ile ne yapacağımı bilmiyorum. Ona ne oldu? Tzal Trump Pedal.

Putin, Başkan olmasaydım Rusya'nın çok Patn olacağını hakim olmaz. OHNM ile oynuyor, daha sonra PspvKU'daki TER'e Sosyal Sti Gerçek Social'a eklendi.

Vladimir Putin'in uygulama yapmadığı şey, eğer benim için olsaydı, Rusya'ya zaten çok kötü şey olmuştu ve gerçekten kötü demek istiyorum. Ateşle oynuyor!

27. Kvtna 2025 at 15:44, Pspvek Arşivi: 27. Kvtna 2025 at 18:10

Gazetenin kaynağına göre, ABD Başkanı MRVCH'den bir röportajdır ve Finl Girişim SPN değilse onları tamamen terk ettiklerini düşünüyor. Cumhurbaşkanının kampanyasında, çatışmanın ADO'dan bir gün içinde sona erdiğini gösteren dul eşideki bir değişiklik. ABD Mrovo sürecinden çekilirse ne olacağı ya da ter, Ukrayna'ya karşı askeri yardım sağlayıp sağlamayacağı açık değil.

WSJ'ye göre, son MSCCH koleksiyonlarında Washington ve Moskova arasındaki yeni bozulma. Trump, ADH'ye bir pess ile katıldı ve Putin ile kişisel ilişkisi olan ülkelerin ülkeleri arasındaki ilişkileri iyileştiren tek kişi, güçlüden oluşuyordu.

Trump, Otzka'daki Zsadnm adımı için Rus dul eşi MRU'yu Ukrayna ile müzakere etti ve Putin son zamanlarda kurdu gönderdi.

Trump'ın Pazar yorumlarından birkaç saat sonra Rusya, Rusya'yı geceleri Mondl'da Ukrayna'ya en çok drone ve füzelere yönlendirdi. Ukrayna Hava Kuvvetleri Rusya'nın 350 drone ve düşük dokuz Stel gönderdiğini söyledi. Rusov, Ukrayna bombardıman uçağı altında misilleme olarak nitelendirildi.

Trump bir Blzko Vomou

Trump, Putin'e ve sık sık MN'ye karşı evine çekilmesinden bu yana. Başkanın cumhurbaşkanı Moskova ve Rus LDRA'ya karşı yeni yaptırımlarını değerlendirdi. Böylece çanta, Rusya ve açık Amerikan yatırım ve anlaşma ülkesi ile iş dünyası hayalinden bahsetti.

Pazar günü Trump özellikle Oste çıktı. Biz taradık ve Kiev'e füzeler gönderdi ve intikam verdi. Hiç sevmiyorum, dedi.

Bu VROC'dan Başkan Trump'ın anlayacak bir Putin var. OTHENOUS ZDVI eğer zihni. Adımlar yapmak için adımlar atmak mümkün olacak mı? Ekl, Ukrayna William Taylor'ın Amerikan büyükelçisiydi. NJ ZD'ye göre, E Trump bir Blzko Vomora veya İngiltere NMU dosted, E bir Putin.

Trump Birçok TDN, Müttefiklerinin Ukrayna'yı destekleyen PMM ile aynı fikirde olmadığını örtbas etme baskısına direndi. ABD Konvitatörü Trump'ın Narkov'undan bir WSJ kaynağına göre, Nzori Klov'u ele geçirdi.

Birincisi Ukrayna Cumhurbaşkanı Volodymyr Zelenskmu'ya karşı anlayışsızdı. Trump ML, yaptırımları teşvik ettiği TM çatışmasının devamını üstlendiği için Pesto, PMM ile anlaştı.

Trump ayrıca VI Rusya'nın Moskova'nın Kurt Moskova yeteneğini sınırlamayacağına inanıyordu, ancak Amerikan-Rus ekonomik ilişkisini aramaya çalışacaktı.

Böylece evin üflenmesi, Putina'nın Rusların kurdu kişisel bir sümük kozu olarak sona erdirdiğini bildiğini düşündü. Putin'in, özellikle Putin'in PM'yi kapatmak zorunda kaldığı telefondan sonra, Protjek'in Trumpv görünümüne geri çekilme isteksizliği.

Yeşil ve Avrupalı stajyerlerle telefonun bir sonucu olarak Trump, Putin'in gerçekten Bay istediğini düşünmediğini söyledi, iki WS'de yazdı.