Kendimi iyi hissettim, sadece ilk seansta bacaklarım çok fazla acımadı, ama sonra harekete geçtiler ve nokta ve gl buna yardımcı oldu. Dao, lider olmamızın uzun aradan sonra kendimi daha iyi hissetmemi sağladığını söyledi.
Ve ekstra ligde yüz Kanada puanınız olduğu günün ardından…
Bunlardan hiç haberim yoktu, kayıt yaptırdım ve bu kadar. Ancak bu karanlık noktalar en uzun olanlardır.
İtme sizi hızlandırdı mı, vurduktan sonra da içine girdiniz mi?
Muhtemelen evet. Bu benim oyun tarzım ve bu duyguları dışarı çıkarmam gerekiyor. Beş kilometre uzunluğunda bir şey, buna rağmen hızlanacağım.
18 saniyede 5 dakikada attığınız iki gol belirleyici oldu mu?
İlk maçı kazandık ama ideal değildi. Yapabildiğimizi açmak gerekiyordu. O zaman dürüst olmak gerekirse gönül rahatlığı yaşadık çünkü takımın açığı kapatması gerekiyordu ve herkes bunun için oynuyor. Ve hızla jeti kapattık.
Ve ekstra ligde yüz Kanada puanınız olduğu günün ardından…
Bunlardan hiç haberim yoktu, kayıt yaptırdım ve bu kadar. Ancak bu karanlık noktalar en uzun olanlardır.
İtme sizi hızlandırdı mı, vurduktan sonra da içine girdiniz mi?
Muhtemelen evet. Bu benim oyun tarzım ve bu duyguları dışarı çıkarmam gerekiyor. Beş kilometre uzunluğunda bir şey, buna rağmen hızlanacağım.
18 saniyede 5 dakikada attığınız iki gol belirleyici oldu mu?
İlk maçı kazandık ama ideal değildi. Yapabildiğimizi açmak gerekiyordu. O zaman dürüst olmak gerekirse gönül rahatlığı yaşadık çünkü takımın açığı kapatması gerekiyordu ve herkes bunun için oynuyor. Ve hızla jeti kapattık.