Teknelerde ve yağmur damlalarında fırlatma. Riner ve Pérecová Olimpiyatları ateşledi

HakikaT

Global Mod
Global Mod
Sekiz buçukta Fransız kutlamaları başladığında, uçuşun yakında hatırlanacağı açıktı. Geçmişte sporcuların ve seyircilerin alışık olduğu yapay zeminler yerini tarihi eserlere bıraktı.



Pai'deki Olimpiyat Oyunlarının tören kapanışı


Detaylı bir raporla takip ettik


Sanatsal programın arasında, 80 büyük ekranla Seine Nehri çevresinde on bin seyircinin izlediği program, sporcuların yoğun ilgisiyle karşılandı.


Daha sonra ünlü Trocadero Meydanı'nda resmi açılış töreninin yapıldığı Eyfel Kulesi'nin görüş alanında gerçekleşen geminin 6 kilometrelik bölümünü toplam 205 mürettebat tamamladı.


Çek Cumhuriyeti, adının Fransızca şekli (Tchquie) nedeniyle alfabetik olarak Adam ve Tayland arasında 183. ülke olarak listelenmiştir. Çocuklardan biri olarak, talepte bulunan kişiden geniş bir yerden korumalı bir loa aldılar ve açıkta kalan kenarında biraz mücadele etmek zorunda kaldılar.


Ancak sporcular bunu hiç umursamadı…



OH Pa 2024 – Fransa'daki Olimpiyat Oyunları. Açılış töreni. Abartılı ve Seine'de yelken açın. (26 Ekim 2024)



Çok güzeldi, sanırım hepimiz eğlendik. Sürekli yağmıyordu, sürekli yağıyordu ama tekneye binmek keyifliydi. Uzun ama güzel olmasına rağmen sol eliyle Çek bayrağını tutan demirli Luk Krplek'e uzandı. Okçu Marie Horkov ona sağ eliyle yardım etti.


Büyük dalgaların olduğu gün, etraflarındaki manzara çok güzel oluşturulmuştu. Okçu Adam Li, orada çok fazla insan vardı, el sallamaktan kendimi alamadım, dedi.


Jan ernho koleksiyonunda yıllardır tartışılan Çek sporcunun görüntüsü, yerini bir televizyon programına ve köprüde aynı şekilde abartılı giyinmiş bir dansçıya bıraktı.


Diğer ülkelerin bayraklarını ise basketbolcu LeBron James ve tenisçi Coco Gauffov (ABD), sırıkla atlamacı Mutaz Issa Barim (Katar) ve Gianmarco Tamberi (İtalya), atıcı Anita Wlodarczykov (Polonya) ve sprinter Andre De aldı. Grasse (Kanada).


Zidane, Nadal'a pedal çevirdi



Maskeli bir kadın figürü at sırtında Seine nehrini koştu ve elinde Olimpiyat bayrağıyla Eyfel Kulesi'nden bir taş atımı uzaklıktaki Trocadéro'ya doğru ilerledi. İkonik kompleksin boyutundan dolayı duvar sanki


Pierre de Coubertin'le temelini attığı resmi program böylece başlayabilirdi. Kızın konuşmaları organizasyon komitesi başkanı Olimpiyat sporcusu Tony Estanguet ve Uluslararası Olimpiyat Komitesi başkanı Thomas Bach tarafından yapıldı.




Futbolcu Zinedine Zidane, Olimpiyat yürüyüşü öncesinde tenisçi Rafael Nadal'a bağırdı. (26 Ekim 2024)



Sevgili sporcular, size şarkı söylüyoruz ve şu andan itibaren Pa vm, su slalomunda üç kez Olimpiyat şampiyonu olan Estanguet'i mağlup etti. Sevgili sporcular, sizler tüm dünyayı birleştiren etkinliğin bir parçasısınız. Ve ayrıca Olimpiyat Oyunları ve ayrıca Fransa, Montreal 1976'dan altın madalya kazanan Bach'ı yazdı.


Sporcuların ve hakemlerin kızlara verdiği sözün ardından efsane futbolcu Zinedine Zidane Olimpiyat meşalesiyle devreye girdi. Olimpiyat meşalesinin yakılması bu kadar kolay olur muydu?


Daha önce karmaşık olan program göz önüne alındığında, çok az kişi bunu bekliyordu.


Efsanevi futbolcu Rafael Nadal'ın değeri. Roland Garros Grand Slam'in 31 kişilik birinciliğinde, Amerikalı Serena Williams'ın ardından Fransız Amlie Mauresmov'un da yer aldığı tenis 100 tafta start aldı. Basketbolcu Tony Parker ve sporcu Michal Guigou da yürüyüş sırasında ter döktü.


Tarihte ilk kez aynı şair ve adamın başladığı Olimpiyatların açılışındaki Fin gösterisi, sembolik olarak her iki cinsiyete de aitti. Her ikisi de üç kez Olimpiyat şampiyonu olan atlet Marie-Jos Precov ve judocu Teddy Riner birlikte koştu.


Birlikte sıcak hava balonuna tırmandılar ve balonu ateşe verip Pa üzerinde uçuşa geçirdiler.


Olimpiyat ateşinin geleneksel olmayan aydınlatması:


26 Ekim 2024, 23:26 pspvek arşivlendi: 27 Ekim 2024, 12:14.





Baş parmağınızda Cline Dion, Lady Gaga ve metal



Notre-Dame, Invalides, Louvre ve diğer anıtlar, dansçının, rapçinin ve opera sanatçısının performansının üzerinde görkemli bir şekilde yükseldi. Ongle'lar, akrobasi hareketleri, Mimoov, köprü atışları ve reisr Thomas Jolly'nin hileleri devam etti.


Öne çıkanlar, Dith Piaf'ın Lhymne à lamour bestesinde Eyfel Kulesi'nin ilk balkonundan şarkı söyleyen ikon Cline Dion'un duygusal performansıydı. Erken otoimmün bozukluk tanısı konulduğu 2022'den bu yana ilk kez kendisini izleyicinin karşısına çıkardı.



26 Ekim 2024, 23:34 pspvek arşivlendi: 27 Ekim 2024, 12:26.





Tam tersine Lady Gaga'nın manastır hayatı hakkındaki spekülasyonlar hemen doğrulandı. New York yerlisi, yolculuklar arasındaki ilk molada Moulin Rouge tarzında bir kabare gösterisi sergiledi.


Tarihte ilk kez metal müzik de vardı. Büyük Fransız Devrimi sırasında Marie Antoinette'in hapsedildiği Conciergerie'nin kalbinde Gojira grubu yer almış ve Büyük Fransız Devrimi'nin sloganlarından biri olan özgürlük (özgürlük)'e gönderme yaparak ateş gösterisine eşlik etmişti.