TagHive’ın Class Saathi Uygulaması Bu Yıl %300 Büyüme Kaydediyor

ManK

New member
YENİ DELHİ: etiket kovanıa Samsung destekli ed-tech şirketi kim başlattı Sınıf Saathi uygulaması ve sınıfta ve evde öğrenci değerlendirmesi için tıklayıcı, geçen yıl Hindistan’da 10 okuldan 1800’den fazla okula genişleyerek hızlı bir büyüme yaşadı. Bunlar çoğunlukla Uttar Pradesh, Himachal Pradesh ve Jammu & Keşmir’deki devlet okullarını içerir.
Şirket ayrıca, toplum sağlığı programlarıyla ortaklık kuran ve ülke çapındaki devlet okullarına teknoloji tabanlı öz değerlendirme ve performans izleme araçları sağlayan birkaç şirket eviyle ortaklık kuruyor. Geçen yılki üstel büyümenin ardından marka, önümüzdeki üç yıl içinde yıldan yıla %300 büyüme gösterecek ve önümüzdeki üç yıl boyunca tekliflerini devlet ve özel okul ağlarına genişletmek için eyalet hükümetleriyle yakın bir şekilde çalışacak. ülke. günümüz eğitim sisteminde değerlendirme ve öğrenme metodolojisini dönüştürmek.
TagHive, lansmanından sonraki sadece 2 yıl içinde Hindistan’ın çeşitli bölgelerindeki devlet okullarına büyük akınlar yapan “Class Saathi” adlı tıklama tabanlı bir sınıf yanıt sistemi ve yapay zeka destekli bir öz değerlendirme uygulaması tanıttı. Şu anda Hindistan genelinde 400.000’den fazla öğrenci öz değerlendirme çözümünü kullanıyor.
Class Saathi’nin büyümesi ve vizyonu hakkında konuşan TagHive’ın Kurucusu ve CEO’su Bay Pankaj Agarwal, “Hindistan eğitim sistemi artık özellikle COVID sonrası teknoloji araçlarını ve dijital öğrenmeyi hızla benimsiyor. Ancak öğretmenler için test etme konusundaki temel fikir aynı kalıyor. Sürekli değerlendirmeler, tutarlı performans takibi ve veri analizi ve içgörüler sağlayan teknoloji odaklı bir çözüm yoluyla öğrenme boşluklarını kapatmaya yönelik acil bir ihtiyaç olduğunun farkındayız. İşte Class Saathi Clickers’ın etki yaratmaya başladığı yer burasıdır.
Çözümümüz, sınırlı internet penetrasyonuna sahip uzak bölgelerde bile ekonomik ve erişilebilir olmakla kalmaz, aynı zamanda hem İngilizce hem de bölgesel dil sınavının çeşitli ihtiyaçlarını karşılamak için esnektir. Önümüzdeki yıllarda, değerlendirme ve performans izleme yeteneklerini geliştirmek isteyen öğrencilerin, öğretmenlerin ve eğitim kurumlarının tercihi olmayı hedefliyoruz.”
2017 yılında Samsung C-Lab’ın bir ürünü olarak kurulan TagHive, Hindistan’daki operasyonlarını genişletmek için A Serisi finansmanda 2,5 milyon dolar topladı.
Hindistan edtech pazarının 2025 yılına kadar 10,4 milyar dolara ulaşarak Amerika Birleşik Devletleri’nden sonra dünyanın en büyük ikinci pazarı haline geleceği tahmin ediliyor. UDISE’ye göre, Hindistan’da çeşitli öğrenim alanlarında çok sayıda teknik çözümden yararlanabilecek 14.89 Bin okul (10.22 Lakh devlet okulu) ve 26.52 Cr öğrenci var. Dijital öğrenmeyi ve teknoloji odaklı çözümleri teşvik eden NEP gibi destekleyici hükümet politikalarıyla desteklenen sektör için çok büyük bir büyüme potansiyeli var. Ve Class Saathi, uygulamayı mikro öğrenme ve sürekli değerlendirmeye ilişkin yeni eğitim politikasının hedefleriyle uyumlu hale getirerek Hintli K-12 öğrencilerinin öğrenim deneyimini şimdiden dönüştürüyor.