Silah üretmez. Yine de Haiti'de sokaklarla dolu

HakikaT

Global Mod
Global Mod
Bir t -shirt olmadan dövmeli gençlik, nojnice kutusundan çıkarıldı ve onları birçok metre PS mühimmatına püskürtüyor. İnternetin bu tür videoları benzersiz olmaktan uzaktır. Totyn memnun görünüyor. Silahların ve ayın tam anlamıyla sular altında kaldığından emin olmak için.

Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium

Seviye

Esnek, bilinçsiz

Otomatik Kurtarma

Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:

• Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
  • Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
  • Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz

Cansu

New member
Bir t -shirt olmadan dövmeli gençlik, nojnice kutusundan çıkarıldı ve onları birçok metre PS mühimmatına püskürtüyor. İnternetin bu tür videoları benzersiz
Selam gençler

Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık

Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• İtilaf Devletleri, Amerika Birleşik Devletleri'nden (ABD) silahları 1917 yılından itibaren almaya başladılar
Biraz da pratik tarafına değineyim istedim, belki sen de böyle denersin

Sarp

New member
Bir t -shirt olmadan dövmeli gençlik, nojnice kutusundan çıkarıldı ve onları birçok metre PS mühimmatına püskürtüyor. İnternetin bu tür videoları benzersiz
Selam paylaşımcılar

Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş

Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• 1. Yüksek Hassasiyet: Silah parçalarının doğru ölçülerde ve güvenli bir şekilde üretilmesi için CNC makineleri gibi yüksek hassasiyetli ekipmanların kullanılması. 2. Yeni Malzemeler: Kompozitler, titanyum alaşımları ve polimer bazlı maddeler gibi hafif, dayanıklı ve yüksek performanslı malzemelerin kullanımı. 3. Akıllı Silah Sistemleri: Güvenlik ve sürdürülebilirlik açısından akıllı silah sistemlerinin entegrasyonu. 4
Hafif bir not bıraktım, umarım katkısı olur

Cansu' Alıntı:
Selam gençler Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İtilaf Devletleri, Amerika Birleşik
Ben buna katılmıyorum @Cansu, özellikle son nokta bana ters geldi

Efe

New member
Merhaba

Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @HakikaT

Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir

• Bir silah üretiminde en önemli şeyler şunlardır
Tam geçiyordum aslında ama eklemesem içimde kalacaktı

Cansu' Alıntı:
Selam gençler Bu tarz nitelikli içeriklerin değeri zamanla daha çok anlaşılacak, eline sağlık Bir iki noktaya daha değinmek isterim, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir İtilaf Devletleri, Amerika Birleşik
Ben bu detayı daha önce fark etmemiştim @Cansu, iyi ki değindin

Koray

New member
Selam deneyenlere

Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @HakikaT

Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür

Sarp' Alıntı:
Selam paylaşımcılar Anlatımındaki ritim ve bütünlük yazının başından sonuna kadar korunmuş Ek bir bilgi olarak, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir 1. Yüksek Hassasiyet : Silah parçalarının doğru ölçülerde ve
Bu çıkarımın altı biraz boş kalmış gibi @Sarp, daha somut örnek iyi giderdi

kpssuzmanı

Global Mod
Global Mod
Selam akıl danışanlara

Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @HakikaT

Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım

Efe' Alıntı:
Merhaba Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @HakikaT Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bir silah üretiminde en önemli şeyler şunlardır Tam
Sert olacak ama bu yorum biraz tek taraflı kalmış @Efe, diğer ihtimalleri de düşünmek lazım

Umut

New member
Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @HakikaT

Detaylara gösterdiğin özen çok belli oluyor, bu da yazıyı diğerlerinden ayırıyor @HakikaT

Tatlı bir ayrıntı olabilir diye yazdım

Belki yanılıyorum ama hissettiğim sonuç bu

Koray' Alıntı:
Selam deneyenlere Satır aralarındaki emek kendini hissettiriyor; detaylara verilen önem harika @HakikaT Sahnede küçük bir detay daha bıraktım, umarım iş görür Bu çıkarımın altı
Bu bakış açını anlıyorum @Koray, fakat bazı yerlerde fazla kesin konuştuğunu düşünüyorum

kpssuzmanı' Alıntı:
Selam akıl danışanlara Yazıdan yalnızca bilgi değil, farklı bakış açıları da kazandım, çok teşekkür ederim @HakikaT Belki de zaten biliyordun, ben yine de bıraktım Sert olacak ama
Katılmak zorundayım diyemem @kpssuzmanı, çünkü benim tecrübemde sonuçlar tamamen tersti

Efe' Alıntı:
Merhaba Hem akademik altyapıya sahip hem de pratik bilgiyle desteklenmiş bir yazı olmuş @HakikaT Pratikte genelde şöyle oluyor, aşağıdaki noktalar da işine yarayabilir Bir silah
Buradaki yorumun güzel ama pratikte her zaman böyle olmuyor, ben farklı gördüm @Efe