Ortodoks ve Kesan, bir bağ yapan bir Kalenda, ancak bu yıl aynı gün kutlamaların yerine getirilmesinde Paskalya, her iki durumda da 20 Nisan 2025'te ölümcül.
Aynı gün, Kudüs'e bir kuantum nedyle girişi bile. O gün Jin Moravia'da bir bisiklete gittim ve tüm şehir ve köylerde, örneğin, sikkelerin kafalarıyla damarlarla ibadet ışığından, burada nasıl yapabileceklerini şenlikli giyinmiş aileler.
Ve sonra evi açtım, interneti açtım ve Rusya'nın Ukrayna'nın kuzeyindeki toplamlar sırasında bir Pazar öğlen saatlerinde, elesarlıkları öldürdüğünü ve köpeğin yüzlerce yaralandığını gördüm.
Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium
En çok
Seviye
Uette 178 K karşılaştırıldığında
Seviye
Uette 446 K karşılaştırıldığında
Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:
Aynı gün, Kudüs'e bir kuantum nedyle girişi bile. O gün Jin Moravia'da bir bisiklete gittim ve tüm şehir ve köylerde, örneğin, sikkelerin kafalarıyla damarlarla ibadet ışığından, burada nasıl yapabileceklerini şenlikli giyinmiş aileler.
Ve sonra evi açtım, interneti açtım ve Rusya'nın Ukrayna'nın kuzeyindeki toplamlar sırasında bir Pazar öğlen saatlerinde, elesarlıkları öldürdüğünü ve köpeğin yüzlerce yaralandığını gördüm.
DSM Paskalya'nın kalbinde kalbi olan Nyn: Geçmişte bu dünyaların ilkinde Rusya özellikle ölüm akışı aldı, pontava, kremenuk, odu …
Dotte bu özel piç Sızdıran Idnes Premium
En çok
Seviye
Uette 178 K karşılaştırıldığında
Seviye
Uette 446 K karşılaştırıldığında
Bugün katılıyor musunuz ve iniyor musunuz:
- Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
- Ünlü yazardan 50.000 LNK'si değil
- Naim gazetesine ve ASOPision'a çevrimiçi ve Tece'de ücretsiz