CHENNAI: Dizindeki sakatlık ve uzun bir aradan sonra geri dönüş yolunda olan Hintli çok yönlü Ravindra Jadeja, Perşembe günü diziye hazır olduğunu söyledi. Avustralya için yedi küçük kapı topladıktan sonra Saurashtra birinde Tamil Nadu’ya karşı Ranji Ödülü oyun.
MA Chidambaram stadyumundaki Ranji Trophy maçının üçüncü gününden sonra Pat Cummins liderliğindeki tur kadrosuna hazır olup olmadığı sorusuna “Evet, evet, evet…” dedi.
Jadeja’nın koşusu, Saurashtra’nın ikinci vuruşta TN’yi 133 sayı yenmesine yardımcı oldu ve ziyaretçilerin Cuma günü tam bir zafer için 262 tura ihtiyacı vardı.
Jadeja en son geçen yıl Ağustos ayında Asya Kupası’nda Hindistan için oynadı.
Hindistan, 9 Şubat’ta Nagpur’da başlayan dört Testli Sınır-Gavaskar serisinde Avustralya’yı ele geçirecek.
Ranji Trophy yarışmasının final maçında dinlenen Jaydev Unadkat’ın yerine Saurashtra’yı yöneten Jadeja, ikinci istekada 17.1 over’de 7/53 rakamlarına sahipti.
Jadeja, beş küçük kapı almanın iyi olduğunu ve bu kadar uzun bir süre sonra “kendini gerçekten iyi hissettiğini” söyledi.
Jadeja, “Uzun bir aradan sonra oyun oynarken kendimi gerçekten iyi hissediyorum. Umarım şimdi gitmeye hazırımdır. İlk gün zordu ama oyun ilerledikçe kendimi iyi hissettim” dedi.
İkinci büyüde arka arkaya 12 kez bowling oynaması sorulduğunda, “Uzun büyülerde bowling oynamaya alışkınım. Benim için yeni bir şey yok. Hoşuma gitti… top dönüyordu…”
Devam etti: “Saha bana yardımcı oldu. Vuruş yaptığımızda tek top dönüyordu, tek top aşağıda kaldı, bu yüzden uzun süre bowling oynamaya hevesliydim. Neyse ki küçük kapılarım var.”
Kondisyon açısından orada olduğunu hissedip hissetmediği sorulduğunda Jadeja, “Evet, neredeyse geldim… bu sadece biraz özgüven meselesi. Oyunda aşırılıklar (ilk turda 41 – 24)” dedi. vuruş sırası ve saniyede 17.1).”
Herhangi bir rahatsızlık hissedip hissetmediği sorulduğunda Jadeja, “Rahatsızlık yok… Pek sayılmaz” dedi.
“Açıkçası yedi kaleye sahip olduğunuzda kendinizi güvende hissediyorsunuz. Birinci sınıf bir maçta beşe çıktığınızda her zaman iyidir,” diye ekledi.