Pencap Rayat Bahra Üniversitesi 15 crore Rs değerinde burs verecek

ManK

New member


ŞANDİGARH: Rayat Bahra Üniversitesi RBU uç burs programı kapsamında yaklaşan akademik oturumdan 15 Rs değerinde burs vereceğini duyurdu.
Gurvinder Singh Bahra, üniversite rektörü Pazar günü yaptığı açıklamada, üniversitenin geçen yıl öğrencilerine 10 Rs değerinde burs sunduğunu söyledi. Üniversitenin artık Kurumsal Sosyal Sorumluluk kapsamında verilen burs sayısını artırma kararı aldığını söyledi.
Üniversite, hak eden ve ihtiyaç sahibi öğrencilere burs yoluyla maddi yardımda bulunacak ve yüksek öğrenim görmelerine yardımcı olacaktı.
Öğrenciler artık RBUS’a kendileriyle kayıt olabilirler (Rayat Bahra Üniversitesi bursu). Mühendislik, yönetim, eczacılık bilimleri, eğitim, sosyal bilimler, temel bilimler, tıp ve yardımcı bilimler, havayolları ve turizm, hukuk ve diş hekimliği alanlarındaki öğrencilere 15 crore Rs’ye kadar burs verilecek.
Rayat Bahra Kurumlar Grubu’na da başkanlık eden Bahra, üniversitenin öğrencilerin istihdam potansiyelini artırmak için önde gelen çok uluslu şirketlerle ortaklaşa birkaç yeni çağ kursu başlattığını söyledi.
Dr Chander Mohan Kampüs Direktörü (Hoshiarpur Kampüsü), Sahil Bahra (Başkan Yardımcısı), Dr. Dinesh Sharma, Yazı İşleri Müdürü, Pankaj Verma, Kabul Direktörü, RBU ve diğer öğretim üyeleri etkinliğe katıldı.