Öğretmenler anaokulundaki çocuklara yönelik brüt davranışı suçluyor, başvuru sahibi koşulları önerdi

HakikaT

Global Mod
Global Mod
Ambalaja göre, öğretim görevlisi VCU DTTE için bir tehdit yaptı. 2015'e ve 2019'a kadar uygunsuz üreme.

İfeta Pecechtlov, kanıtların gerçekler tarafından teyit edildiğini, temelleri ambalajlamaya başladığını ve şunları eklediğini söyledi: Pulları, dahi ve vokalleri ve diğer profesyonelleri düşünüyorum.

Bazı meslektaşları DTMI ve çok brüt eylemle nasıl uygulanacaklarını sevmediklerini açıkladılar. Bazıları onlara bir kiloluk VPOV verdi, çünkü pulların damgaları üremeye karşı örtmediği izlenimini edindiler.

Buluşamayan sarılmış tekerleklerden birinden aldıkları gerçeğiyle sarılmış. Onları yerine getirmediyse, HRT yapamayacakları için notlar kapsamında değildi.

Pedkolci, histerik bir kik, soğuk suda erkekler, bit, davet edilen, öğleden sonra brüt görevli olan asansörlere gitmeye zorlandı, asansörler, ceza tehdidi altında kaymadan bile ayrılamayan tekerlekleri doldurmak zorunda kaldı. TD'de, bu yüzden açık havada pihzkch.

Bn çok yüksek Kik Vi dtem oldu. Kaba bir üremeden sonra, dtina tle modinlerinin günü, kusmayı değiştirdi ve ekledi: Çocukların olduğu sonucunda sarılmış olanların üremesi, pullara gitmek zorunda kaldım, karanlık korkusu vardı .

DTI travmatize edilmiş ve alobatch'lara göre sonuçları taşıyacaktır.

Sorumlu olan ve her zaman sahip olan çocuklar için, örneğin Uen, dedi Alobkyn.

Uklkm'nin sonuna göre, DTTE ve PT'nin pein tehdidi için kabul edilen suçluluk vardı. Ancak N için Alkinatzes, hapishane esirleri nedeniyle konunun cezasını önerdi.

Öte yandan, Alklaids'e göre, Svench DT'nin savunmasızlığını kullanmak için kullanıldı. Pecchtlov, parke taşlarından birinin toplumunun çok yüksek olduğunu düşünüyorum.

Özellikle uygunsuz bir şekilde, Utellars ambalaja göre DEM'i bir handikapla tedavi etmek zorunda kaldılar. Chariot'a hareketsiz olan çocuk, tekerlekli sandalyeden sarılmış olanı çıkardı ve onu aldı ve düşerse içeceğini söyledi. Ayakkabılardan ayrılmadan önce DTI, kendilerine koyamadıkları zaman bir çapada botları dövdü. DTI'yi gitmeye zorladı ve gitmek istemediklerinde, onları elmanın kabuğunu sneen etmeye zorladı, ambalajı ineaderlerden tanımlıyor.

Postien DTI, kendilerini bulutlamaya zorlandı ve TM ile onlara yardımcı olmadı. DTI özellikle özel olamadı ve bu nedenle n kiely için tutumlar.

Kolkov Bahçeleri'ndeyken, sarılmış bilmiyordu ve bilmiyordu. Bir gün çocuklardan birinin bahçeden kaçtığı ve Dom Dog Dog'un sık sık yol olduğu oldu.