Zor hiçbir girişim onu kesinlikle Njak Pky'ye taşıyamazdı, ancak sevinç şehri kararların kararı için yerleşmek zorunda kaldı. MM bunun için ayarladım, oldukça uzaktaydı. Ama bu STV'ye alışırsın.
Grandstanst'tan, OTP M NKím'in Tern'in Altını tarafından seçilen baskı ölçer sınırına kadar olduğu görülüyordu. Ama bir patika aramak istemiyorum, bazen bv, ECO ironik bir şekilde. Pelap orada değildi, ama sahada karar yoktu.
Diğer denemelerle, Meşgul yıkandı, Panlský'da, ana şehir Ostrava'nın şehre getirdiği forma giremedi.
Patn tekniği, gerçekten vuramadım, açıkladı. Tork burada uçmadı.
Sıcak koşullar yüzeyde, özellikle problem olmadan sorunla başa çıkabildi. MN ısı çok önemli değil. MS 15 derece olsaydı değil, böyle bir sıcaklıkta olacağım. Çok hayal ederdim, açıkladı. Bir tuvaletti, böyle bir burundu. NKDO ML İstiladan sonra, bazıları karşı. Ama tüm koşulları aynı şekilde yaptık.
Grandstanst'tan, OTP M NKím'in Tern'in Altını tarafından seçilen baskı ölçer sınırına kadar olduğu görülüyordu. Ama bir patika aramak istemiyorum, bazen bv, ECO ironik bir şekilde. Pelap orada değildi, ama sahada karar yoktu.
Diğer denemelerle, Meşgul yıkandı, Panlský'da, ana şehir Ostrava'nın şehre getirdiği forma giremedi.
Patn tekniği, gerçekten vuramadım, açıkladı. Tork burada uçmadı.
Sıcak koşullar yüzeyde, özellikle problem olmadan sorunla başa çıkabildi. MN ısı çok önemli değil. MS 15 derece olsaydı değil, böyle bir sıcaklıkta olacağım. Çok hayal ederdim, açıkladı. Bir tuvaletti, böyle bir burundu. NKDO ML İstiladan sonra, bazıları karşı. Ama tüm koşulları aynı şekilde yaptık.
Avustralya, Brezilya ve Kuzey Amerika ülkelerinin kullandığı saat uygulaması Madrid'de iki yüzü yenen sıcak güneş sprinter Tom Bel'ın hayalini hayal etmez. Pesto çantası ve 20.55 en iyi ve ESTM intikam esk ning bir puan kazandı. Ancak MM'ye iyileşme için yer vermek. İkinci kez VNJ sekiz pulluktan ikinci mola. Mn bu bh harika, çünkü bana göre metreyi kırıyorum, övgü. Aksi takdirde, Pedeles olanlara bakmak, saklamak ve ihtiyaç duyulan iyi bir güç alıyor. Pazar günü, son sayaçlar layıktı. Nam'da Pipomnl'i yüzlerce ikincisi bitirdim. ASE 20.55'ten memnun değildi. Cadm'ı geliştiriyorum, ama 20.50 yaşından küçük bir şekilde içiyordum, Bohuel ne olmadı. Sınırdaki değeri gösterin. Ama ASU ICOVER mesafesiyle iyi oldu. Madrid'de, Ampion Ampion gerçekten hızlı bir rehber için kullanılacak, ancak sporcuları iyi bir güç alır. Ve NMEJC uygun değildi. Dolu değil, işte 40 derece, bu yüzden kartlarda fazla oynamadı. Ama telafi etmeye çalıştım, burada bir soğutucu yelek vardı, başımı döktüm. Hepsini bunun için yaptım. |