Köfte. Eğlenen bir genç. Hiperaktiftim. Onu toplamaktan korkmadım

QasiM

Global Mod
Global Mod
Lon, Lon, Lon, La Defense Arena sloganlar atarak Fransız uzun pozisyon şampiyonu Lon Marchand'ı kutladı. En üst basamakta durduğunda ve tüm salon onunla birlikte Marsilya'yı aydınlattığında tüyleriniz diken diken oldu.

Böylesine heyecan verici bir atmosferde Miroslav Knedla, kariyerindeki ilk Olimpiyat yarı finaline hazırlanıyordu. Ancak çalkantılı yürüyüşlerin onu şaşırtmasına izin vermedi. Tam tersine onlardan enerji alıyordu. Spiker ismini anons ettiğinde önce alkışladınız, sonra tezahürat yaptınız.

Akşamın tadını çıkardı.

Ovem onun ne kadar yetenekli olduğunu doğrulamak istiyordu.

Sabah ısınmasındaki aynı enerjiyle yarı finale koşacağınızı mı düşündünüz? Peki ilk elliyi doldurursanız ve ikincisi için ne alacağınızı görürseniz?
Evet. Kaybedecek hiçbir şeyim yoktu ve sadece bunu umuyordum. Sonunda sabahtan itibaren kıçımı düzelttim, bu yüzden memnunum. En azından yine üstüne kusmadım yani her şey yolunda.

Öyle görünüyor ki, setin ön kafasını çıkarmak uygun değil.
Her zaman evine başı olmadan giderdi.

Örneğin?
Ben çılgınca şeyler yapan hiperaktif bir çocuktum, ailemi dinlemedim. Bu yüzden bugün bile ulaşamadım. Tutuklandıktan hemen sonra onu almaya çalışmaktan başka seçeneğim olmadığını biliyordum. Biraz acıdı ama bitti.

Eğer olimpiyat yarı finalinde 50 metre birinci olduktan sonra geri dönecekseniz, bu birazdan bilim kurgu gibi gelecektir, değil mi?
Evet. Ve bunu yapabilirim. Finale kadar ne kadar zaman geçti bilmiyorum…

52.95. Yani ısınmadan sonra beklediğiniz gibi 53 saniyenin altında.
Öyleyse gör. O süreyi vermemiş olmam çok yazık ama performansımdan ve pozisyonumdan doğal olarak heyecanlanıyorum ve memnunum. Bu benim ilk olimpiyatlarım, artık işim bitti, bu yüzden Pai'de hak ettiğim dinlenmeyi hak ettim ve en önemli şey de bu.

Şu ana kadar kariyerinizin en iyi günü müydü?
Aralık. Şu ana kadarki zirvem.

Çek yüzücü Miroslav Knedla sıcaktan 100 metre sırtüstüne ilerlemeyi kutluyor.

Bu süreçte en güçlü olan çocuk hangisiydi?
Muhtemelen bir ısınma seli. Özellikle teyzemi yakaladığımda başlangıç bloğum aydınlandığında. (Kliddeki yalnızca en iyi t blokları her zaman yanar.) Bu harikaydı.

Üst bloğun atmosferi de aynı şekilde belirlenecek. Baştan çıkarmaya gittiğinizde, Domcho Marchnd'ın uzun pozisyondaki zaferi hakkında salonda neler olup bittiğini duymak mümkün müydü?
her şeyle dolu. Buradaki insanlar tamamen gerçek dışı. Stadyum çok büyük. Atmosfer Assn.

Bundan diğer oyunlar için ne çıkarabilirsiniz?
Muhtemelen buna izin verilmediği gerçeği. Kimse ve o. Baskı her zaman öyle ya da böyle olacaktır. Ama savaşmak, savaşmak ve savaşmak zorundasın.

İlk Olimpiyatlar kesinlikle kariyerinizde bir dönüm noktası oldu, ancak kısa süre sonra Amerika'ya taşındınız ve burada seçkin antrenör Ray Looz'un rehberliğinde çalışmaya ve yarışmaya başladınız.
Bu büyük bir değişim olacak, ortam ve antrenör değişikliği olacak. Bekle…dostum, Peaty kaybetti (Ekranda zvr finle'nin göğüslerini izler). Ve Martinenghi tatlım. Peki o zaman… Ah, ve benim Amerika'm. Elbette orası karanlık oluyor. Ayrıca kolayca korkarım. Ama o kadar sağlıklıyım ki bunun rahatlık dolu olacağını düşünmekten korkuyorum. Her gün yeni bir ortam ve yeni bir arkadaş doğuyor.

Ve muhtemelen yeni motivasyon için de, ha? Bir eskm ortamında arayacağınız türden.
Evet etrafımdaki karanlık başkalarıyla dolu olacak. Duyduğuma göre Indiana Üniversitesi'nde karanlık ve karanlık ruhla ilgili çok şey var. Burada, Çek Cumhuriyeti'ndekinin aşağıya inmesi mümkün değil. Hava karanlık, oraya kendi başıma gideceğim ve bunda ustalaşacağım.

Kendisi de bu işi seven Barbora Seemanová ile Amerikan üniversitelerindeki çalışma hakkında konuştunuz mu?
Bro'yla değil ama o yıllar boyunca orada olan Bay Kbova'yla. bana bunu kolay yapmayacağımı ama her şeyin motivasyon ve bencillikle ilgili olduğunu söyledi.

Uzanmış kollarla imza tekniğiniz benzersizdir. Aslında nasıl büyüdün?
Ayağım hipermobil olduğu için bana sorun olmadı, omuzlarım bir şekilde sudaki harekete alıştı. Bunun benim tarzımdaki ve kariyerimdeki ilk yolculuk olduğunu biliyorum, onsuz muhtemelen mümkün olmazdı. İşaret ederken kollarımı çaprazlamak yerine basitçe kolumu çaprazlayabiliyorum. Benim açımdan imzalamanın daha güzel ve hızlı bir yolu. Vc bana yakışıyor.

Amerika'daki yeni antrenörün tarzı olmayacak mı?
Olmaz diyorum. Kendisiyle bu konuyu konuştuk ve anlaşmaya göre tarzı değiştirmeyeceğiz. Yani tabii eğer başıma bir şey gelmezse omuzlarım ölür ve ben de herkes gibi yüzmek zorunda kalırım.

Size benzer tarzda sırtüstü yüzen birini gördünüz mü?
HAYIR. Hiç kimse. Ben çok eşsizim. benzersiz

Saat ikide hayalinizin ve hedefinizin 2028 Los Angeles Oyunları'nda Olimpiyat madalyası almak olduğunu açıkladınız. Bu doğru mu?
Umarım. O yıllarda nasıl olacağımı anlamak zor. Plavn çok sinir bozucu çünkü sezon iyi gitmeyince ilk gün, hafta, ay toparlanamayacaksınız. Tut şunu.

24 yaşındayken olimpiyat yüzme finaline bile çıkamadı. Bunu bu şekilde değiştirmeyi planladığınızı varsayarsak,
Tabii ki Dan Mlek (Sidney 2000'de puan) o da Zlno'lu. J ile aynı.