Hokey'de Dünya Şampiyonası için Adaylar 2025: Frodl End, Rulík Summoned Spiceers

QasiM

Global Mod
Global Mod
Spicator'a ek olarak Sparta, Michal Kempný'ın Jakub Krejčík ile savunucuları ve saldırganlar Pavel Kousal, Filip Moška ve Michael Špaček sayesinde milli takımda yeni temsil edildi.

Çek hattı, Hradec Králové'den Kevin Klima'yı ve Davos Filip Zadin ve Matěj Stránský'dan bir çift forvar içerecek şekilde genişledi. Sağlık sorunlarının üstesinden geldikten sonra, başka bir forvet Michal Kovařčík takıma geri döner.

Çeklerin Altın Savunucuları rolünde olacağı İsveç ve Danimarka'daki şampiyonaya katılma olasılığından mücadeleden, kaleci Dominik Frodl, David Moravec ve Saldırganlar Filip Přikryl, Adam Kubík, Vít Jiskra, Matyáš Filipr Pykr, Matyáš Filipr Phyk, Matyáš Filipr, Rohlík ve Vojtěch Hradec.

Rulík, Linz'deki bugünkü maçtan sonra oyunculara fazla mesai sırasında 4: 3'ü kazanan maçtan sonra bilgilendirdi. Dernek daha sonra bir basın açıklamasında Ostrava-Poruba'daki başka bir kamp için aday gösterme biçimini yayınladı.

Milli takımın dört günlük bir kampın bir parçası olarak Slovakya (24 ve 25 Nisan) ile iki hazırlık maçı oynayacağı Ostrava'daki Salı günkü toplantıda, üçlü kaleci, on savunucu ve 15 saldırgan Rulík'e rapor verecek.

Öfke, denizaşırı takviyelerin sadece şampiyonluk için bir provası olacak olan Brno'daki Euro Hokey Turundan dahil edilmesine güveniyor. Linz'deki bugünkü hazırlık maçından sonra gazetecilere verdiği demeçte.

“Şimdiye kadar, sadece Avrupa'dan oyuncuları tamamlıyoruz ve denizaşırı ülkeler söz konusu olduğunda, sanırım Brno'ya başlayacağını düşünüyorum. Her şeyi yaparsak ve tanışırsak, bu oyuncuları Pazartesi gününden alabiliriz (28 Nisan)Çek oyunlarına hazırlanmaya başladığımızda, ”dedi Rulík.

Cetvel, şu anda uluslararası sezonun zirvesini dikkate alan NHL takviyelerinden bilinen üçüncü isimdir. Bu sezon, elit yarışma 30 maçta vuruldu, 12 galibiyet aldı, maç başına 2.80 gol attı ve yüzde 89,8 başarı ile iki kez temiz bir hesap tuttu. Calgary, oyunun önüne çok yakından kaçtı.

“Şimdi dünya şampiyonasına gitmeliyim ve ülkemi temsil etmekten çok gurur duyuyorum,” dedi hükümdar geleceği ve yeni bir antlaşmada müzakerelerin gelişmesi konusunda.

Mevcut sözleşme Kanada kulübünde sona eriyor. “Buraya geri dönmek güzel olurdu. Ve yaralanma tehdidi (MS'de)? Her yere zarar verebilirsin, belki de kulübede parmaklarınızı kesebilirsiniz … Çözmüyorum. Vladař, ilerlemeyeceğimiz açık olduğundan, temsil etme olasılığı ile bağlantılı olarak benim için 'evet' açıktı. “Dedi.

Cuma günü, Rulík, savunmacı Vancouver Filip Hronek'i kullanmanın mümkün olduğunu söyledi, NHL.com web sitesinin Çek versiyonu için başlangıcı Utah'dan başka bir kaleci Karel Vejmelka tarafından onaylandı.

Milli takımın genel müdürü Jiří Šlégr, “Medyada bazı isimler var, ancak kesin olduğu sürece, bunun hakkında konuşmak istemiyoruz.” Dedi.

Šlégr, “Hala tıbbi muayeneler bekliyoruz. Oyuncular ve kulüp yöneticileri ile günlük olarak iletişim kuruyorum ve yakın gelecekte hangi oyuncuların geleceğini öğreneceksiniz. Ve bence iyi bir haber olacak.”

David Pastrňák hakkında spesifik değildi. Šlégr, “Neredeyse her gün onunla konuşuyorum. Hareket ediyoruz, ama bu bir anlaşma ile ilgili. Son kararı gelmeden önce her gün aramaya karar veriyoruz.” Dedi.

Ancak forvet Jiří Kulich'in sezon sonundan sonra Rochester'daki çiftliğe rapor vermek zorunda olduğunu doğruladı. “Çok üzgündük, çünkü Jirka'nın AHL'den daha fazla dünya şampiyonası vereceğini düşünüyorum, ama kulüp farklı karar verdi. Göreceğiz.