Geri almak yeterliydi! ve socdem – idnes.cz

HakikaT

Global Mod
Global Mod
Nzores'teki fark, referandumla nasıl olması gerektiği konusunda açıktır.

Oldu! OPZ Seçim Programı da yok. Mümkün olduğu anlaşılan anlaşmanın mümkün olduğu doğru değildir! NATO ve Avrupa Birliği referandumundan geri çekilme. Programın Klov noktalarından birinin NATO ve Avrupa Birliği Zniva referandumu taşındı!

İlk VC'nin ilk VC'nin özel bir Demokrat olacağını ve Komünist'in seçimlerden sonra genel bir referandum uygulamak isteyeceğini derinleştirdi. Jan Malov ve ZaorleK'ın partisi, oylamanın insanların savunma için GSYİH'nın yüzde 5'ini almayı kabul edip etmediği konusunda bir konferansa sahip. Malov Pi'nin haberlerle karşılaştığını doğruladı.

Zotmco, Idnes.cz için yapılan bir röportajda bir sockmco, savunmada ne kadar emeklilik olacağımızın referandumunun tembel ve ihanet sınırında olduğunu söyledi, çünkü bunun için! Yetersiz.

AB ve NATO'daki referandum oldu! durdurmak

Onların AB'de olmalarını istiyoruz ve NATO insanları vermeye karar veriyor! Müzakere edilen roun düştü.

Basın toplantısında ağzımı PACR'ye aldım:

15 Temmuz 2025, 12:35, Pspvek Arşivi: 15 Temmuz 2025, 12:35

NAEM programında, diğerinden etkilenen ekipmanlardaki referandumlar üzerine referandum programı var. İlk meshes, örgü veya NATO veya Lenica'daki Lenica veya Lenica'da veya Avrupa Birliği'ndeki Lenica ile sınırlı olması gerekmez, ancak herhangi bir şekilde, herhangi bir şekilde veya üretilecek ekonomik olarak örnek bir su samuru için gereklidir! Ondej Dostl.

Bu, betonda alınan inşaat ilk kavramıdır, bu yüzden diğer taraf referandumun evet olduğunu biliyorsa, ancak sadece idrar durumunda, referandumun karanlığıyla karşılaşmayacağını da sözlerine ekledi.

SOCD ile bir program söz konusu olduğunda, Zdvy ile iyimser. Bence EV programlama olmayacak. Ter Dostl'da, parti partileri kaldık ve örneğin sağlık veya sociln alanında Kaj meslektaşları, biz ve biz ve bizler ile aynı.

Lubomr Zaorlka'ya göre, Caddoron Navyovnutm ile 3 Baskı ile minimal ücretle terleyin. DN STTU asgari ücretler altında olmayacak, Daov Bonusu, Slumal'ın değerlemesinin binlerce MSN noktası üzerinde çalışmayı hayal ediyoruz. SPT'yi 65 yıl boyunca terk etmenin üst sınırını belirlemek için, bir tentrik saptaması ve enerji fiyatlarını düzenlemek için.

Stle Nes'in adaylar üzerinde anlaşması

Açıkça bir personel alanında değil. Malov, işbirliğini yapabilmesi durumunda olmak istiyor! Çiçek, Ana Şehirde Seçim LDR. ZaorleK M BT, FKA komünist Kateina Konena'nın arkasındaki Moravian -Sliesian bölgesindeki ikinci şehirde.

Birim kabul etmedi. Mutabakat Zaptındaki Sociln Demokrasisi, tarafların imzaladığı bir anda kararlaştırılacak. Bana göre, bu tdne'nin sonunda BT olmalı, Roun tahmin etti.

Onlar bir nkter bölgesi, Socdem'den bir koleksiyonun kullanılması gerekmediği bir nkter bölgeleri. Ancak, birkaç gün yürütülecek bir şey, idnes.cz dostl.

PTEK'e göre, PTEK'deki KSM, bireysel bölgelerdeki adaylar için ML BT'nin Komünist Partisi olacağını kabul etti. Bireysel bölgelerden bir içecek durumunda ve nihayet hareket için önerilen!

Pjka için öyleydi! RU Komünist Binası

Adaylar taşınacak!

Nae Kampa, onu hareket ettiren VI 30 milyon Çek kronunda finansal ve PJCE olacak! Fio Bank tarafından sağlanmıştır. Bu PJ, KSM mülklerinden biri tarafından kapsanıyor ve Brno'daki bina, FKA komünist Kateina Konen'in UV yarısının dedi.