Yeni Delhi: Delhi Üniversitesi için atama listesini serbest bırakmak için her şey ayarlandı özel yer 2. tur giriş Bugün 2022, 30 Aralık 2022. Açıklandıktan sonra, adaylar tahsis listesini şu adresteki resmi web sitesinden kontrol edebilir: kabul.uod.ac.in.
Adaylar, Ortak Koltuk Tahsis Sistemi (CSAS) portalına CUET UG başvuru numaralarını ve doğum tarihlerini girerek özel tahsis listesini görüntüleyebilir ve indirebilirler.
Kontenjan listesinin açıklanmasını takiben, uygun adayların kontenjanları bugün, 30 Aralık’a kadar kabul etmeleri gerekmektedir. Kolejler daha sonra başvuranların başvurularını 30 Aralık ile 31 Aralık 2023 arasında doğrulayacak ve onaylayacaktır. Öğrenciler, çevrimiçi kabul ödemesini yapmak için son tarihin 31 Aralık 2022 olduğunu not edebilirler.
için önemli tarihler Özel yer 2. tur Tahsis listesi
DU Özel Spot 2. Tur Tahsis Listesi 2022 Nasıl Kontrol Edilir
1. Adım. Admission.uod.ac.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, RUG özel yeri 2. tur tahsis listesi için bağlantıya tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, başvuru numaranız ve doğum tarihinizle giriş yapın
4. Adım. Ekranda DU Özel Spot 2. Tur Tahsis Listesi 2022 açılacaktır.
Adım 5. Gelecekte kullanmak üzere tahsis edilen bahçe listesini kaydedin ve kopyalayın
Adaylar, Ortak Koltuk Tahsis Sistemi (CSAS) portalına CUET UG başvuru numaralarını ve doğum tarihlerini girerek özel tahsis listesini görüntüleyebilir ve indirebilirler.
Kontenjan listesinin açıklanmasını takiben, uygun adayların kontenjanları bugün, 30 Aralık’a kadar kabul etmeleri gerekmektedir. Kolejler daha sonra başvuranların başvurularını 30 Aralık ile 31 Aralık 2023 arasında doğrulayacak ve onaylayacaktır. Öğrenciler, çevrimiçi kabul ödemesini yapmak için son tarihin 31 Aralık 2022 olduğunu not edebilirler.
için önemli tarihler Özel yer 2. tur Tahsis listesi
hayır | Etkinlik | Tarih |
1 | atama bildirimi | 30 Aralık (10:00) |
2 | Adaylar atanan koltuğu ‘Kabul edecek’ | 30 Aralık (10:00 – 23:59) |
3 | Başvuruları işleme koyacak kolejler | 30 Aralık (10:00) – 31 Aralık (13:00) |
4 | Aday tarafından ücretlerin çevrimiçi olarak ödenmesi için son tarih | 31 Aralık (23:59’a kadar) |
DU Özel Spot 2. Tur Tahsis Listesi 2022 Nasıl Kontrol Edilir
1. Adım. Admission.uod.ac.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
Adım 2. Ana sayfada, RUG özel yeri 2. tur tahsis listesi için bağlantıya tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, başvuru numaranız ve doğum tarihinizle giriş yapın
4. Adım. Ekranda DU Özel Spot 2. Tur Tahsis Listesi 2022 açılacaktır.
Adım 5. Gelecekte kullanmak üzere tahsis edilen bahçe listesini kaydedin ve kopyalayın