Bisiklete binme: Pavel Novák, 23 yaşın altındaki GIR'de tarihsel başarıyı kutluyor

QasiM

Global Mod
Global Mod
Buraya Pdium'a gelmek bir fantezi. Sadece bir yankı yaptım. Bana yardımcı olan esas olarak karanlığı göndermeliyim. İtalyan STJE MBH Bank Ballan CSB'de, çocuk olmadan burada olmazdım, dedi.

1970'den beri süren ve ilk olarak Amatriyan bir bisikletçi olan So -Called Baby Giru'da, ikinci şehir Ludk Tyks'te 40 yıl sonra sona erdi.

Jindichův Hradec'ten Rodk, bu aşamada Passo del Maniva Pt Şehrinden bir menzille kaydedildi ve ilk pedin kenarlarına katıldı.

NJ için belirleyici Cumartesi günü AST oldu. NJ'ye girer girmez, böyle engebeli bir rotada pelotona gidemeyeceği görülüyor.

7. aşamada Pavla Novka:

https://t.co/sm78xhksyk Giro Sonraki Gen Aşama 7
🏆
Pavel Novák (MBH Bank Ballan CSB)
🥈
Jørgen Nordhagen (Visma kiralama ve bisiklet devo) (+1: 24)
🥉
Adrià pericas (BAE Team Emirates Gen Z) (+1: 29)

21 Haziran 2025, 20:47, Pspvek Arşivi: 23 Haziran 2025, 20:17

SM daha sonra ikinci için bir rakipten kurtuldu ve 24 kilometre kalmadı. Bir an içinde prato'ya tırmanmadan önce, dakikalar ve pl. Muhtemelen hayatımın en güzel günüydü.

Pdiu şehri daha sonra sahneyi sundu, Pestoe gece gecesi ile öfori ile yatmadı.

Bu tden, Asovka ve toplu bir başlangıç ile bir arka olacağı Bnovcch Nad Bebravou'daki Çek ve Slovak bisikletçilerinin birliğine dayanıyor.

Vtzem Gira Ditalia Sonraki nesil, Avustralya Luke Tuckwell'in genel pedinin ilk PKY'sinin ikinci aşamasının ikinci intikamını tartışan dokuz yıllık bir Sloven Jakob oldu.

12 saniyeden bıkmış Ped Tuckwell, Novk 35 saniye gecikti.

Tulumlardan sonra Jacob Tostrzel ile röportaj:

22 Haziran 2025, 20:30, Pspvek Arşivi: 23 Haziran 2025, 20:21

Ben yeni bir Pagar değilim, gençken yorgunum. Sadece gelecekte neler yapabileceğimi görelim, Sloven gazetesi ünlü ülkesine evcilleştirildi.

Leton Baby Giro Eskoslovenska için Dünya içindi, su Slovk Matthias Schwarzbacher tarafından kazanıldı ve bir gün düz bir forma aldı.

Provmco Schwarzbacher, spor editörü Roman Kreuziger olduğu Bahreyn-Buzlu'dan bıkmış Pagarova BAE serisinin geliştirilmesi için sürüyor.