Birçok etkinlik var, az para. İngiliz atletizm, katılım için katılım için temsilcilerden istiyor

QasiM

Global Mod
Global Mod
Connor, Belçika'da gerçekleşen ampiont'taydı ve plmaratona aday gösterildi. Taşımacılık, pansiyon, yemek, donanımlı ve karanlığın güneş ışığı için gerekli ulaşım içindi. Böylece İngiliz Federasyonunun yüzün yarısını çıkardığına karar verdi. Britnie'nin temsili kimin için kötü olmamalı ya da bunun için ödeme yapamayacağız, kızgındı.

BBC'deki İngiliz Atletizm (UKA), ücretin nihayetinde 500 £ 'ın altında (15.000 MN değil) ve sporcuların NM VDLI hakkında, yoldaki Premir'e başladıklarında gittiğini söyledi. Sendikaya göre AKC temsilcilerinin artan terleri tam olarak ödenmez.

Sonra ve gerçekten zor birkaç yıl sonra ve daha önce Britanya'yı Tokyo'daki Olimpiyat Oyunlarına doğru bir genç olarak başlayan yol, pist ve XC boyunca her seviyede temsil etmiştim, ne yazık ki, Avrupa yol koşu şampiyonları için seçimimi reddettim – Im ve Im -Im – Im ve Ireland'da tam eğitim sonrası Seçim, Korumaya başlamıştı, ancak birkaç yarışta, bu hafta sonu başlamıştı, ancak Clarity'yi verdim,

BA, birkaç gün öncesine kadar önemli bir sporcu katkısı istiyor ve İngiltere atletizmleri bunu, birçok kişinin minnettar olduğundan emin olduğum sporcuları için sübvanse etmeyi teklif etse de, yanlış olduğunu hissediyorum.

Ülkenizi temsil etmek ve ayrıcalık ve sporlarda her zaman mükemmel olmasa da, herkese seçim kazanmak için aynı şansı veren nitelik ve nitelikli bir süreç yoluyla kazanılır. GB'yi temsil etmek kimin Canno'ya gelmemeli veya bunun için ödeme yapamamalıdır. Gelecek ve işçi sınıfı geçmişinden geliyor, insanların, özellikle geleceğin küçük sporlarının SAM gelişimi veya rekabet fırsatlarına sahip olmadığı potansiyel öncelikleri sevmiyorum.

Koşmak (özellikle yol) İngiltere'deki en yüksek kitlesel katılım sporudur ve oour'dan bu ülkeyi uluslararası bir sahnede temsil etmek için en iyi ödeme yapmasını istiyoruz. Keşke yönetim bedenlerimizin durumu ve sporumuzun pozisyon olması için nasıl yönetildiği konusunda daha fazla şeffaflık ve acımasızlık olsaydı.

31. Bezna 2025 at 17:46, Pspvek Arşivi: 2 Nisan 2025, 12:02

Aday göstermeden sonra, sporcu maksimum pspvek ve 1100 £ 'ın 500'ün altında olacağı ve bazı durumlarda birliği ülkelerinden yazmaları durumunda yaklaşık 200 ve 250 pound'a sahip olacağı değerlendirildi. UKA, NODN Federasyonu, sporcuları, karanlığı göndermek için değil, teşvik etmek için kullanmak istiyor.

Benzer koşullar, Bergen'de 23 yaşın altındaki ekstra Avrupa Şampiyonasından da etkileniyor ve genç sporcuların ödeyebileceği ve 200 pound (yaklaşık 6000 kron). Karanlıkta sorun yaşayacak aday sporcu.