Bunlardan biri hayranlar için cazip. Temsil için bir satırda birlikte oynayan, ancak henüz en yüksek kulüp düzeyinde olmayan üç Zohorn kardeşin saldırısı oluşturma fırsatı vardı.
Otuz dördüncü Hynek geçen yıl Brno'ya döndü ve playoff takımının sürücülerinden biri oldu. Idnes Premium'a göre, české Budějovice'de son kez olan iki buçuk yaş büyük, önümüzdeki iki yıl boyunca Kometa ile bir sözleşme imzalamış olmalı. Şimdi kardeşlerin en küçüğü, yirmi -nine -yoold Radim'in gelişi hakkında oynuyoruz. İsviçre'nin Lugan kentinde bir sözleşmeyi yakalayan adam yurtdışında başka bir yerde iş bulamazsa, Brno patronu Libor Zábranský çok ilgileniyor.
Plan ortaya çıkarsa, kuyruklu yıldız başka birine önemli başarılarına, üç kardeşten gelen saldırının montajına katkıda bulunacaktı ve aynı zamanda ilginç bir şekilde güçlenecekti.
Eski oyuncusu ve koçu Leoš Zajíc, “Kesinlikle bu sezondan sonra, bir unvanı olsa ve zirvede olsalar bile, kadro ekleyecek. Temel çok iyi ve gelecekte burada birkaç oyuncunun kalitesini korumak için yavaşça değiştirmek yeterli.” Dedi.
Bazı değişiklikler, sadece Tomáš Zohorna'nın gelişi değil, zaten sona eriyor.
Bu özel makaleyi okuyun Idnes Premium Aboneliği ile
Ön ödeme
Esnek, yükümlülükler olmadan
Otomatik Yenileme
Favori
Ön ödeme
En iyi fiyat/performans oranı
% 17 tasarruf ediyorsun
Bugün katılın ve alın:
Otuz dördüncü Hynek geçen yıl Brno'ya döndü ve playoff takımının sürücülerinden biri oldu. Idnes Premium'a göre, české Budějovice'de son kez olan iki buçuk yaş büyük, önümüzdeki iki yıl boyunca Kometa ile bir sözleşme imzalamış olmalı. Şimdi kardeşlerin en küçüğü, yirmi -nine -yoold Radim'in gelişi hakkında oynuyoruz. İsviçre'nin Lugan kentinde bir sözleşmeyi yakalayan adam yurtdışında başka bir yerde iş bulamazsa, Brno patronu Libor Zábranský çok ilgileniyor.
Plan ortaya çıkarsa, kuyruklu yıldız başka birine önemli başarılarına, üç kardeşten gelen saldırının montajına katkıda bulunacaktı ve aynı zamanda ilginç bir şekilde güçlenecekti.
Eski oyuncusu ve koçu Leoš Zajíc, “Kesinlikle bu sezondan sonra, bir unvanı olsa ve zirvede olsalar bile, kadro ekleyecek. Temel çok iyi ve gelecekte burada birkaç oyuncunun kalitesini korumak için yavaşça değiştirmek yeterli.” Dedi.
Bazı değişiklikler, sadece Tomáš Zohorna'nın gelişi değil, zaten sona eriyor.
Kamil Pokorný, unvanı kazandıktan sonra Komet Brno'nun gelecekteki adımları hakkındaBirisi imzaladık, bir daha değil. Sadece bu gece odaklanıyorum, büyük olacak. Zevk almak istiyoruz, bakmıyorum. Ben de kendi geleceğimi çözmüyorum.
Bu özel makaleyi okuyun Idnes Premium Aboneliği ile
Ön ödeme
Esnek, yükümlülükler olmadan
Otomatik Yenileme
Favori
Ön ödeme
En iyi fiyat/performans oranı
% 17 tasarruf ediyorsun
Bugün katılın ve alın:
- Idnes.cz, lidovky.cz ve expres.cz sınırsız erişim
- Ünlü yazarlardan 50.000'den fazla premium makale
- Gazetelerimize ve dergilerimize çevrimiçi ve okuyucuya ücretsiz erişim