Yeniden sınav için KVS Öğretmen Kabul Kartı 2022, kvsangathan.nic.in adresinde yayınlandı, şimdi indirin

ManK

New member

YENİ DELHİ: Kendriya Vidyalaya Sangathan’ın Perşembe günü KVS Öğretmen Kabul Kartı 2022 yeniden muayene için. Başarılı bir şekilde kayıt yaptıran ve yeniden sınava giren adaylar, salon biletlerini resmi web sitesi kvsangathan.nic.in’den kontrol edip indirebilirler.
Muzaffarpur Digital Centre, Bariya Road, Dadar, Ahiyapur, Muzaffarpur Bihar gibi bazı sınav merkezlerinde ilkokul öğretmenleri için bilgisayar destekli sınavın iptal edildiğine dikkat edilmelidir. Bu sınav merkezlerinde bütünleme sınavı 11 Mart 2023 Cumartesi günü yapılacaktır.
Bildirimi kontrol etNasıl indirilir KVS Öğretmen Kartı 2022 yeniden sınav için mi?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. kvsangathan.nic.in
Adım 2: Ana sayfadaki KVS Leraar 2022 erişim kartı 2022 bağlantısına tıklayın.
3. Adım: Yeni bir sayfada kimlik bilgilerinizi girin ve gönderin.
Adım 4: KVS erişim kartınız ekranda belirir.
Adım 5: Aynısını indirin ve daha fazla ihtiyaç için yazdırın.
Doğrudan bağlantı: Erişim kartını buradan indirin
Adaylar, giriş kartının önemli bir belge olduğunu ve herkesin sınav merkezinde kağıt olarak taşıması gerektiğini unutmamalıdır. Yanında KVS giriş kartı olmayan aday ilköğretim öğretmenliği sınavına alınamaz.
Daha fazla bilgi için, adayların resmi web sitesini ziyaret etmeleri ve oradaki duyuruyu incelemeleri önerilir.