Koç, Liverpool'daki yer yazdan itibaren boş olacak.
Bunu asla düşünmezdim.
Neden? Örneğin Crystal Palace'a hangi otobüsün daha uygun olacağı konusunda yapılan detaylı analizde, Trpišovský ismi tüm Avrupa'da bir numara olarak ortaya çıktı. Ve sonuçta burası Premier Lig.
Crystal Palace kesinlikle Çek Cumhuriyeti'nden kimseyi kabul etmeyecek olsa da, bu benim ve tüm Slavia için büyük bir onurdur. Benim adım Feyenoordlu Sloto'nun ya da Leipzig ya da Leeds'i yöneten Amerikalı Marsch'ın yanında göründüğünde iyi çalıştığımız ortaya çıktı.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
Aylık
49 CZK
89 CZK
Ön ödeme
40 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra, 89 CZK/ay
Şimdi %45 indirim
+ aldın 1000 CZK konaklamalar için
itibaren Seyahat etmek
Bienal
990 CZK
1.690 CZK
Ön ödeme
700 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra 1.690 CZK/2 yıl
itibaren Seyahat etmek
Bugün katılın ve şunları edinin:
Bunu asla düşünmezdim.
Neden? Örneğin Crystal Palace'a hangi otobüsün daha uygun olacağı konusunda yapılan detaylı analizde, Trpišovský ismi tüm Avrupa'da bir numara olarak ortaya çıktı. Ve sonuçta burası Premier Lig.
Crystal Palace kesinlikle Çek Cumhuriyeti'nden kimseyi kabul etmeyecek olsa da, bu benim ve tüm Slavia için büyük bir onurdur. Benim adım Feyenoordlu Sloto'nun ya da Leipzig ya da Leeds'i yöneten Amerikalı Marsch'ın yanında göründüğünde iyi çalıştığımız ortaya çıktı.
Jindřich TrpišovskýSK Slavia Prag'ın teknik direktörüİrademiz dışında yapmak zorunda kaldığımız 3-4 milyon euroluk transferlerin ortadan kalkacağına inancım tamdır.
Bu özel makaleyi okuyun iDNES Premium aboneliğiyle
Aylık
49 CZK
89 CZK
Ön ödeme
40 CZK tasarruf edersiniz
Daha sonra, 89 CZK/ay
Şimdi %45 indirim
itibaren Seyahat etmek
Bienal
990 CZK