Yatırım olarak Avusturya'da daire: Çek sahibinin uyarısı

HakikaT

Global Mod
Global Mod
Davanızdaki daireye sahip olmak ne demek istiyorsun?
Sprvcovská toplumu sadece trafikle ilgili değil, o kadar doluluk, orada olmadığım zaman NM'de bir konuk var. Onu vurabilirim, ama eski ve novjch durumunu değiştirmek.

İki yıldız biraz farklı bir Reim'de çalışıyor. İkinci ev olarak bölgeye girin, burada yaşamak zorunda olmadığım anlamına geliyor. Yıldız Esk Sprvcovsk Society çalışıyor ve çok zaman çalışıyor. Hostel peşinde koşmak istediğimde, içmem gerekiyor. Daha sonra rezervasyonu onaylamak zorundalar. Ancak o zaman atabilirim. Kullanım için hiçbir şey ödemek zorunda değilim. NJ yaşlı olan SPRVVEC ile anlaşma konusunda kötü.

Yeni Mountain Hotel Luis dairesi sloitj. Satın alma işleminde bir sözleşme imzalamak zorunda kaldım, değiştiremedim. Sözleşme, 15 yıl boyunca Monosti olmadan neredeyse imzalanıyor. Dolgu bir hücreli otel işletir ve sahiplikten DN, SVJ'nin kendi ve istedikleri zaman kendilerine izin veremez.

Sonuç olarak, özellikle satışta öğrendim ve konaklama için veya sadece çok özel koşullar için olmazdım. Bu konaklamalar için SPRVCOV Derneği ile birimlerin sahipleri olarak onaylayabileceğimiz sete göre ödemem gerekiyor. MM kendi BNM turist indirimi olarak.

Özellikle, dairenin mülkiyeti ile ilgili temel sorunları görebilirsiniz?
Mountain Hotel'de Luis Sprvcovsk Derneği Zaala'nın bir restoran işletmesi ve randevu almadan yalnız kalması, diğer otellerde bulunmasa ve dairelerde dolu mutfak olsa bile SnDan ile kalır. STI'dan, NKTE konuğu başka bir hostel seçebilir. Buna ek olarak, SNDAN duruşu Opto Sampvcovsk Society'nin fiyatı ve bu fiyat NAE Kirası Kârından'nın sahibidir.

Size basit bir tüketim vereyim. Eğer EST için MJ daire gecelik 300 avro kiralanırsa, kişi başına bir kişi için 25 Euro, sağlık ücretleri için yüzde bir, yani 33 Euro, 117 €. Bundan, su, elektrik, gaz ve sakin, ancak daire sahiplerinin çok fazla şüphesi olduğu için Bohuel gibi diğer maliyetler.

Sahibi olarak sadece 70 Euro kalır. İçine milyonlarca koyduğunuzu ve daha sonra konuğun geceden ne ödediğine dair teyze aldığınızı ve dairede kim ve nasıl yönettiği TM üzerinde kontrol olmadan gidersiniz, bu yüzden bu kadar uygun bir yatırım değildir. Buna ek olarak, kendi tarzımda, bana nasıl ödeme yapacağım ve zaten çok şeyde kalamam.

Ve daire ne kadar?
ML Kaprun'dayım. Birini 2009'da satın aldık, diğeri 2011'de hiç sorun yok. Bunlardan biri bunu tutmuyor. Sonuncusu, Mountain Hotel Luis'in ısırığı olan 2018'de dosyaladım. Bu durumda pasif kabulün mülkiyeti. Sonunda, kiralayacağım ve oraya gitmek için oraya gideceğimi öğrendim, ilk bakışa bakmanın bir yolu yok. Çok fazla kavşak, sinir ve emeklilik maaşı var, silinmedim. Özellikle NJAK komplikasyonlarının keşfi.

Bir gün deneyiminiz varsa, tekrar yurtdışındaki daireye yatırım yapar mısınız?
UPMN? Bugün ne yapacağım olsaydım, yurtdışındaki dairenin kilidini açmazdım. Görünüşe göre ve dağlarda bir gayrimenkul satın almam gerekiyor, kiralayacaksınız, ailenizle ve yakındaki tümlerle oraya gideceksiniz. Jene gerçekliği Yin ile dolu. Sadece yurtdışında katlanmış bir daire değil, aynı zamanda besleniyorlar, aynı zamanda ESK'da ne zaman şımartılacağını asla bilemezsiniz. Ve bu bir dildir, ilk veya sadece MSTVni Ady ile iletişimdir. İngilizce konuşuyorum ama yine de karşılaştım. Her şeyden önce sözleşmeniz bile olmayacak, çünkü PATN'nin anladığı mücadele.

TM birincil hizmeti kastediyorum?
Evet, M fiyatları oldukça göz alıyordu. Örneğin, Green AM gibi en turistik havalandırma deliklerinde, ilk kez PT Eur'u saatte Ecked. Aptal, hatta ilk yaklaştığımda, turizm bölgesinin dışında, fiyatın bir kısmı için aynı süit aldım. Anthilate hemen hemen döküntü oranı, ancak aynı Otzkou PRV üzerindeki zamanı değerlendirmek için ilk kez yok. Bir yabancı olduğunuzda ve bir turistik bölgede satın aldığınızda, belki de turistler için otomatik olarak VM Pirka'yı, belki de hepsini bilmeliyim.

VS, Kaprun'daki daireyi satın alırken ne kaydedildi? Ve oynamayan MT'yi ne zaman hissettin?
Kaprun gerçekten güzel bir dağ kasabası. Isırık Lyask Sedisko'dur ve buzula bağlıdır. Başka birçok büyük lyshcch yürüyüşçü var ve mm çok uzak. Büyük bir aile mm ve biz harika olurdu VT daire gerekiyordu. 2018'de bir PKN projesiyle karşılaştım. Yeni bina, KRSN konumu, Hotel Zolaudovan Jet Ped Covidem.

Ve ilk iki yıl tuzağa düştü. Ama sonra garip bir şey ağladılar. Gelir oturmadı, maliyetler arttı ve neler olduğunu incelemek zorunda kaldığımda, birçok faturanın noven prosta olduğunu gördüm. Aniden operasyonla ilgisi olmayan şeyler için para ödedik. Diğer insanlarla dolu yaşadıkları bir ilerleme için daireleriniz veya hiç olmayan arabalar olacak.

Pinch'ten sonra bir ptrat var mı?
MM Ethnigry ile deneyim, bu yüzden ona bir ourat verdim. Depolamanın PATN, düzensiz dağıtımın geliri olduğunu öğrendim ve PTT aldım. SPRV'lerin denetimi vardı, ancak Otzka denetimi SM'ye emanet edildi ve çok fazla VC bu yüzden sınırlamadı. Buna rağmen, Bohuel tüm etnik etrafındaki belirsizliklerle doğrulandı.

Sahiplerimiz olarak ayrıntılı bir denetim olmak istediğimizde, klasörler onu yuttu. Ethno sınıfı ile ilgili özel sorular daha sonra cevap vermek için yalvardı. Çok fazla PATN olduğuna dair bir işaretti. Hepimiz ilk ve RDI ile birlikte evi baygın bir şekilde bayılacağız ve kendiniz çalıştılar ya da başka bir şirket işe aldılar. Muhtemelen bir yargı olmalı. Bu sezon için NM randevuya bile yol açmadı. Belki de mülkiyetin NZOR'undan bağımsız olarak SVJ işine gideceklerine karar verdiler.

Bunun bir istisna olduğunu düşünün, yoksa böyle bir VC var mı? Sadece eğlenmedin mi?
Bohuel bunun bir istisna olduğunu düşünmüyor. Başka nasıl olduğunu öğrendiğimde, benzer bir deneyime sahip birçok insanla karşılaştım. Başlangıçta, davayı etkilemeyin, dairenin satışları uzun ve uyumludur ve yurtdışındaki ilk yardım aşırı yollardır. Ayrıca, yanlış gittiğinizde, insanların çoğu BT'ye izin vermeyi sever, çünkü kârınız için savaşmanın daha olasıdır. Buna ek olarak, Avusturya'nın ateşleme şirketleri pazarının, Alpin ailesinin büyük isimlerinin, özellikle yüzeye çıkmasına izin veren sorunu gizlediği hakkında bilgi vardı.

DL'yi nasıl görüyorsunuz?
Een'den biri, kendimizi katlamaya bayıldığının sahibi olarak. Sahte maliyetler olmadan şeffaf çalışacak kendi şirketlerini kurdular. Daha fazlası olsa bile işe yarayabilir. Ama en azından NS'de hiç kimsenin gömlek yapmamasına sahip olacağız. Sözleşme, nasıl elde edeceğimizden çok daha fazlasına sahip olduğumuz sonucuna varılmıştır ve SPRVCOV Derneği, bu açıdan bir amaçta elbette bir mesele değildir. Açıkçası, sahipliğin çoğunun talimatlarına saygı göstermesi için otelin otele doldurulması.

Diğer Investoi dairesi kimler? VC'de NZOR'unuz var mı?
Sonuçta sahipleri Singapur, Britnie, Slovakya, Esk ve Dal dağılmış. Birçoğu birbirini tanımıyor ve prosedürün tesadüfleri üzerinde anlaşmaya varıyor. KAD M JIN NZOR NKDO, Jin M yatırım olarak aileyle oraya gitmek istiyor. Ve sonra karar verme oldukça karmaşıktır. Ancak sahipliğin yarısından fazlası ile bağlantı kurabilmeliydik ve adımları koordine edebilmeliydik.

Pzt, e vae sprvcovsk şirketi mi?
Pzt, büyük sprvcov toplumunun bir kısmı, bu yüzden Avusturya'da ortaya çıktı. Ve Mons size yardımcı olur, o zaman devam eder. Ama bunun nasıl ortaya çıktığını korkutmalıyız. Buna ek olarak, mevcut pislik ile yapılan sözleşme hiçbir şekilde geçerli ise, DV imzalandı, tüm yetkililerde şirket değil. Kadopdn BT'ye izin vermeyecek. Jinost monost olmadıkça, ilk kez hareket etmeye hazırız.