WPL 2023: Topa sert vurmaya çalıştım ve en iyisini umdum, diyor Sophia Dunkley | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

sophia dunkley topa sert bir şekilde vurmaya odaklandığını ve sonuç olarak işe yaradığını söyledi. Gujarat devleriaçıcı, takımının Royal Challengers Bangalore’a (RCB) karşı kazandığı zafer sırasında Kadınlar Premier Ligi’nde (WPL) yarım yüzyılın en hızlı vuruşunu yaptı.
Dunkley, takımını 201/7’ye götürmek için sadece 28 toptan 65 topla oyundan atılmadan önce elliye ulaşmak için sadece 18 top aldı. Konck’unda 11 dört ve 3 altı vurdu.
Dunkley, takımının 11 turluk galibiyetinde Maçın Oyuncusu ödülünü aldıktan sonra, odak noktasının sert atak yapmak olduğunu söyledi.

“Bir noktada biraz dokunup gitti. Galibiyet için orada olan kızlarla gerçekten gurur duyuyorum. Topa sert vurmaya çalıştım ve en iyisini umdum. Umurumda değildi. 200’ün o wicket için yeterli olacağını düşündük. Çok yakın bir bitiş ve galibiyetten dolayı mutluyum” dedi maç sonrası sunum töreninde.
Çok yönlü Dunkley ayrıldıktan sonra harleen deol 45 toptan 67, dokuz dört ve altıyı vurmak için zamanlaması ve yerleştirmesiyle herkesi etkiledi.

“Kazanmak iyi hissettiriyor. Wicket iyiydi, vuruşlar bu plana göre planlandı. Güçlü yanlarımı destekledi ve oynadı. O (Sneh Rana) bir dövüşçü ve bir şekilde (parmağına aldığı darbelerden sonra) sahaya geri dönmeyi başaracak.” parmaklarında biraz kanama vardı ama iyi olacak,” diye bitirdi Dunkley.
Gujarat, yarışmadaki ilk puanlarını üç maçta 11 sayılık bir galibiyetle alırken, RCB üst üste üçüncü mağlubiyetini alarak beş takımlı tablonun altında kaldı.
(Ajansın katkısıyla)