YENİ DELHI: Kapaksız meyilli Shivali Shinde tarafından hazırlanmıştır YUKARI yedek olarak Laxmi Yadav sezonun geri kalanında Kadınlar Premier Ligi.
Wicket-keeper-vurucu Laxmi antrenman sırasında sakatlandı. Ghaziabad’dan selamlıyor, yan tarafta 10 lakh Rs taban fiyatı karşılığında satın alındı.
“Maalesef sakatlığımla eve gitmek zorunda kaldım. Tabii ki ideal değil çünkü uzun zamandır bu fırsatı bekliyorduk ve fırsat çıkınca sakatlandım. Ama sakatlık yüzünden ümidimizi kesemeyiz.”
“Takımla kampta geçirdiğim her zaman unutulmazdı. Herkes çok pozitifti. Ortam çok canlandırıcıydı. Bu benim bu büyüklükteki ilk turnuvammış gibi hissetmedim ve gerginlik de yoktu. Her andan keyif aldım. … Kamptan çok şey öğrendim ve herkes beni çok destekledi” dedi.
Maharashtra’dan gelen 26 yaşındaki Shivali, Dünya Kadınlar Günü vesilesiyle Mumbai’deki UP Warriorz ekibine katıldı. Senior’da Hindistan-A tarafı için oynamanın dışında eyalet tarafında oynadı. Kadınlar T20 Challenger Kupası.
Kolhapur’dan önde giden bir şutör olan Shivali, yerel devrede dikkat edilmesi gereken oyunculardan biri olarak görülüyor. Aynı zamanda, kendi tarafı için vuruşların tonunu belirlemeye yardımcı olabilecek hızlı bir golcü olarak da bilinir.
“UP Warriorz için Kadınlar Premier Ligi’nin ilk açılışında oynamak benim için çok büyük bir gurur. Ve ailem bu fırsatın verildiği için çok mutlu.”
“Bu dönemi sabırsızlıkla bekliyorum ve sektördeki en iyi kriket oyuncularından bazılarının iplerini almayı umuyorum. Stadyumlardaki elektrik atmosferini deneyimlemek kesinlikle dört gözle beklediğim bir şey ve umarım önemli bir şekilde katkıda bulunabilirim. UP Warriorz,” dedi bir franchise basın açıklamasında.
UP Warriorz 2023’e başladı WPL Delhi Capitals’e 42 turla kaybetmeden önce Gujarat Giants’a karşı zorlu üç kaleli bir galibiyetle kampanya. Her iki maç da Navi Mumbai’deki DY Patil Stadyumu’nda oynandı. Bir sonraki maçları, 10 Mart’ta Mumbai’deki Brabourne Stadyumu’nda Smriti Mandhana liderliğindeki Royal Challengers Bangalore ile oynayacak.
(IANS girişleriyle)