Wolfdog'larımız var, puan toplamak zorundayız, diyor Pilsen stoper hejda

QasiM

Global Mod
Global Mod
Pozisyondan, kırmızıya faul olduğu görülüyordu, bu yüzden namluya hitap ettim. HeJda, kontrol etti ve sonunda kaleci Koubek'i ortadan kaldırdı.

Pesilovka plza kullanıldı ve bu mücevherin vomilinde gitmeye karar verdi. Çok çalışmış ve savaşan sansür hadi. 2: 0'a liderlik ettik ve sakinleşebiliriz. Onlar sinirlerdi ve sonuna kadar, ama Puanlarımız var, basın toplantısında Palsi'nin deneyimini söyledi.

Sadece sekiz dakika içinde gerçek Ronka'daki Liberec ML Hejda'nın önünde, pesto sinirliliğe saygı duymadı. Bunu düşünemedim bile, gergin değildim, uzun süre alışacağım uzun bir süre sildim. Beni tden'i geçmiş gibi içti ve sanırım özel bir tane olduğumu, VK'yi değerlendirdim. Mustvo twoglov nskok'u sürdürdüğü için TM'den memnun değildi.

Böyle bir klasik, 2: 0 liderlik ediyoruz, tepesinde içecekler, parasal durum. Görünüşe göre STT hiçbir şey yok, ama oluyor. Zevkle bitirmeliydik, hedef türünden iki dakika sonra böyle ucuz bir GL'ye gelmemelidir. O zaman gerginleşelim ve rakip Kon'a ulaşıyor. Hejda, Fasses'in sonuna doğru, güçle yakaladığımız sonucunu takip edelim ve bunun için RDI olduğumuzu söyledi.

Futbolcu Plzni Glu Svetozar Markovie'de sevin.

Sadece yün üzerinde Olomouc Re -Drove'da kayıp Mustvo'yu takdir etti: Liberec bir TK rakibi, kimse HRT olmadan olmayacak. Aynı şekilde, kucağından geçmek zorunda değiliz. Arkamızda iki kurt var ve daha hızlı puan almalıyız.

Geleceği hakkında net değil, aynı zamanda değil. Konumum değişti, elbette, saygı duyduğum bir mantık içi. Rolümün nasıl olacağını ve onu içiyordu. LT'de ne olacak, hiç bilmiyorum, bakalım, otuz yıllık geri döndü.