Vršovický Gattuso ve onun peri masalı. Josef Jindřišek'in Bohemyalılara veda ettiği gibi

QasiM

Global Mod
Global Mod
Ancak o zaman gazeteciler arasında geldi, gülümsedi ve özür diledi, sonra törensel olarak, “Peri masalı sona erdi!”

Yeşil ve beyaz 4 numaralı bir rüya hayali yaşadı.

44 yılda.

6044 Seyirciler.

4: 1 kazandıktan sonra.

Hayranların Şükran Günü'nde Kaptan Bohemler Josef Jindřišek. Kulüp efsanesi aktif bir oyun kariyerine veda etti.

“Maçtan önceki son günlerde sabah dörtte kalktım,” diye açıkladı. “Çok fazla yazmadım ve her gün hafta sonu beni neyin beklediğini düşündüm.”

“Hiçbir senarist daha iyi yazmazdı,” diye ekledi Koç Jaroslav Veselý.

Bu arada, dördünü Kitschy hikayesindeki yerlerde yapmak için, Jindřišek'in kariyerini 44 sarı kart aldığı 448 lig maçından sonra bitirdiğini unutmayın. Sadece gol sayısı değil “, çünkü Liberec'e karşı Pazar düelloları onun yirmi seksiydi – ve aynı zamanda sonuncusu.

Henry'nin sayısı kariyeri

İlk ligdeki mevsimler: 20
İlk ligdeki maçlar: 448
Hedefler: 26
Sarı Kartlar: 44
Kırmızı Kart: 0

Bohemyalıların arkasında oynadı 357 maçlar, diğerleri 55 Jablonec'te gol attı ve 36 Olomouc'da.

Yarım saatlik bir cezadan sonra Bohemyalılar için uygun bir eyalette Fast Matoušek'e faul sipariş etmez, mutlulukla bağırdı ve kendiliğinden fırlatıldı: “Pepa! Pepa! Pepa!”

Ana karakter, “Nasıl çığlık attığını algıladım, bu yüzden sadece almak zorunda kaldım. Farklıydı. Ve değişmek için çok rahatladım.” Dedi.

Bu sezondan sonra da sona erecek olan Marek Matějovský'dan Jindris en eski lig atıcı unvanını aldı. 44 ve 79 yaşındayken gelecek nesiller kırılması zor olacak bir rekor yarattı.

Sonuçta, rekor futbol Avrupa'da oldukça olağanüstü.

Annem için hedef

“Muhtemelen yıldızlara yazmıştı,” dedi koç Jaroslav Veselý, geleneksel olarak cezaya döndü. “Her zaman yaparım ve hiçbir şey kırmak istemedim. İnanılmaz olan seyircilerin gözünde neşe gördüm ve PEPA için onlara teşekkür ettim.”

“Yanında sahada durdum. Ve tekmeleyecekken bana döndü ve telefonu kapattı: Ama bana dil, et, değil mi?” Ev ikonunun ikinci yarısında son ikamede rakipleri tebrik eden ilk kişi oldu.

Ve gittikçe daha fazla katıldı.

Jindřišek nihayet sadece Ostrava'daki normal sezonun son turundan sonra, haftanın başında kulüpteki niyetini duyurdu: “ENOLíček'teki evde zevkime veda istedim.” Pazartesi günü, “Pep'in isteklerini yerine getirmek istedik çünkü dizilimle ilk kez konuşmak zorunda kaldım.”

“Çocuklara, PEPA'nın her zaman bir futbolcu olarak tanımladığı şeyle maça girmemiz gerektiğini söyledim. Dövüş, saldırganlık, dürüstlük. Kalbine koyduk, inatçı, birbirimiz için çalıştık, bu beni mutlu etti.”

Ve Jindřiška'ya daha fazlası.

“Hedefi tekrar gönderebildiğim için mutluyum. Onunla konuşmak için mezarlıkta durduğum maçtan bir gün önce ona ne yapmak üzere olduğunu söyledim ve parmaklarımı çapraz tutup bana güç vermesini istedim.” Dedi.

Bohemyalıların efsaneleri ve çalışanları tarafından oluşturulan kazıdan önce kızları Lucie ve Bára Špalír ile geçti. Her iki takımın oyuncuları, hakemler ve elbette bir kanguru, popüler bir maskot katıldı.

Kazıdan hemen önce yumuşaktı ve gözyaşlarını sildi.

“Kızlarının ağladığını görünce, bir eşim de vardı,” Karnaval eklemeden önce itiraf etti, “Pişmanım biter çünkü kariyeri ilham verici ve futbol devi.”

Her şeyden önce, kutuların ötesinde bir kalp kırıcı ve çalışkan.

Son maçtan sonra tüm stadyumun etrafında yürüdü, kazanan hayranları selamlamak ve tribün büyükbabasının tadını çıkarmak için korkuluklara tırmandı. Final düdüğünden bir saatten fazla bir süre sonra, forması hala dışarıdaydı ve imzalamaya ve fotoğraf çekmeye istekliydi.

Hayranlarla Liberec Health'e karşı maçtan sonra Kaptan Bohemians Josef Jindřišek ...

CHOREO hayranları Bohemyalılar Kulüp efsanesi onuruna Bohemians Joseph ...

Gattuso Vršovice ona ďolíček'te söyler.

Hayranların maçtan önce onurlandırdığı dev yelkene ek olarak, 4 numaralı bir tabur da vardı.

“Bohemka hokeyde yapıldığı gibi şimdi numaramı devirirse kızgın olmazdım. Ve eğer değilse, en azından Kustod'dan söz verdim, kimsenin bir süre vermeyeceğine” dedi, daha önce Antonin'in başkanlığında yeşil ve beyaz efsaneleri alkışlayan büyük Hamry'nin iyiliği.

Büyük Hamry veya B'deki roller?

Jindris, modern bir Bohem simgesidir.

2009'dan beri sürekli kulüpte, ikinci ligde bir düşüş yaşadı, elit ve kaptan olarak bir dönüş ve 36 yıl sonra Avrupa Kupaları'na ilerledi. Ancak bu yıl, üçüncü -lig B için ilk takımdan daha fazlasını kaydetti. Pazar günü sezonun altıncı başlangıcı, ikincisi temel hatta.

“Pepa'nın son kez gördüğümde beni kırdı,” diye itiraf etti Koç Veselý. “Zihnim Bohemka'da onunla yaşadığım anıları ve kilometre taşlarını parlattı. Ve bu Bohemya için yaptıklarının sadece bir parçası.”

Sırada ne olacak?

“Pazartesi. Ve normalde eğitime geliyorum çünkü ben bir profesyonelim ve bir sözleşmem var,” dedi Jindris. “Muhtemelen kimse gelmeyeceğimi açıklarsam bana bir şey söyleyemezdi. İyi olmazdım, ama Liberec'te bir sonraki maça hazırlanan çocuklara yardım etmek istiyorum. Ve hala B'lerin bir parçasıyım.”

Başka bir kanguru simgesi olan teknik direktör Dalibor Slzák ekibi akıl hocası rolünü yerine getiriyor. “Hangi zevk alıyorum ve daha fazla işbirliğine karşı koymam,” diye başını salladı.

Aynı zamanda, üçüncü lige ilerlemek için alınan büyük hamaklardan da onunla temasa geçtiler.

“İki kez aradık, ama henüz kabul etmedik. Ancak, onlar için oynamış olsaydım, Bohemka hayranları bana bakmam için bana söz verdi.”

Profifotbale'de bu kadar uzun süredir ne yaptı?

“Aşk ve sağlık, bu her zaman en önemlisi. Hala futbolu seviyorum ve bundan zevk alıyorum. Ve bir süredir oynamadım mı?” Dahili olarak savaştım, ama aynı zamanda bir şans hakkında konuşmaya devam ettim. Gelmedi. Ama bu mantıklı ve Bohemka'nın kadroyu gençleştirmesi gerektiğini anlıyorum. Bu yüzden artık beklemiyordum ve kariyerimi kendim bitirmeye karar verdim. “

Ve gerçekten daha iyi bir ayrılık planlayamadı.