Vızıldama, sık sık uyanma ve duyarsız tartılma. Anneler, doğum hastanelerinin bizi strese soktuğunu söylüyor

HakikaT

Global Mod
Global Mod
Superior odada bulunan çocuğu sadece sabah ziyaretlerinde görmek istiyorlardı. Başka yerlerde klasik döngü uygulandı: Soyun, kıvrılın, giyinin, emzirin ve tekrar soyunun, kıvrılın, kesinlikle bu saatlerden sonra giyinin. Hiçliğin ortasında doğum yapan Petra için bu stresli bir durumdu. Sadece o değil.

Birçok doğum hastanesi hem bebekler hem de anneler için güncel olmayan uygulamalara ihtiyaç duymaktadır. Emzirme stres altında başlar. Birisi mutlu ve evinde. Bu arada, Juno Moneta'nın ilk olarak hastaya ithaf edildiği dernek olan Petra Langov, hemşirelerin farklı yaklaşımıyla bu kadar sık olmayacak bir şekilde çocuklar yeterli yiyecek alabildiler.

Bazıları da durumu benzer şekilde algılıyor. İki milyar, bugün model bebekten önce ve sonra güncelliğini yitirmişti ve onu istisnalar dışında bıraktık. ancak birçok hastane hâlâ buna ihtiyaç duyuyor. Bazen hemşirelerin az olması ve bireysel annelere ayıracak yeterli zamanları olmaması nedeniyle ben de Havov'daki çocuk koğuşunun başkanı Hynek Canibal'im.

Emzirmeden önce ve sonra dışarıda, sürekli heyecan içinde, parmağımı bebeğe koydum ve ben de bu şekilde emzirmeyeceğim yorumunu yaptım. Ve ben yarım yaşındayım, Prostjów'lu Tereza.

Bu özel bağlantıyı noktalayın iDNES Premium aboneliğiyle

Aptallık etme

Peşin ödeme

Aylık aboneliğe karşı Uette 178 K

Peşin ödeme

Aylık aboneliğe karşı Uette 446 K

Bugün kaydolun ve şunları edinin:

• iDNES.cz, Lidovky.cz ve Express.cz içeriğine sınırsız erişim
  • Tanınmış yazarlardan 50.000'den fazla premium bağlantı
  • Gazete ve dergilerimize online ve ücretsiz erişim