Virat Kohli: Elimden gelenin en iyisini yapacak çok yer var: Virat Kohli | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod

YENİ DELHİ: Virat Kohli uzun süredir zayıf durumdaydı, ancak Test yüzyılındaki 1205 günlük molası, Ahmedabad’da Avustralya’ya karşı yapılan dördüncü ve son Testte 186 koşu maratonuyla sona erdiğinden, topa vuran oyuncu en iyi yaptığı şeyi yapmaya geri döndü.
Eski Hintli kaptan, geçen yıl Asya Kupası karşılaşmasında Afganistan’a karşı ilk T20I tonunu vurarak yüzyılın uluslararası kriket kuraklığına son verdi. Bunu ODI’lerde Bangladeş ve Sri Lanka’ya karşı üç yüzyıl daha takip etti.
Royal Challengers Bangalore ile yapılan bir sohbette, Kohli eskisi gibi oynamaya geri döndüğünü düşündü ama yine de en iyi performansına geri dönmesi için biraz iyileştirmeye ihtiyacı var. IPL 2023.

“Sanırım eskisi gibi oynayacağım, ancak elimden gelenin en iyisini yapabileceğim çok şey var ve umarım bu… https://t.co/5VWJORbzer

– Royal Challengers Bangalore (@RCBTweets) 1679581800000
“Oyun sevgisini yeniden keşfetmekle ilgiliydi. Bu, sahada olup bitenlerden çok uzun süre uzak kaldığımda olabilirdi. Yorulduğumda yollar bulmaya çalıştım. Önce bir insan olarak kendimi bağlamam gerekiyordu. “Kendimi sürekli yargılamam ve sürekli irdelemem. Oyundan uzak durmak bana yardımcı oldu. Bu, oyuna olan heyecanımı ve aşkımı yeniden keşfetmeme yardımcı oldu. Geri döndüğümde her şey fırsattı, hiçbir şey baskı değildi.” RCB tarafından paylaşıldı
“Sonuçlar takip edildi. T20I’lerde, ODI’lerde ve son zamanlarda Test serisinde iyi oynayabildim. Yine eskisi gibi oynuyorum, elimden gelenin en iyisini yapmak için hala çok yer var ve umarım IPL’de olur. Gerçekten oynamak istediğim seviyeye ulaştığımda bu takıma yardımcı olur,” diye devam etti Kohli.