Virat bhai pozitif oynamaya devam etmemi söyledi: Axar Patel | kriket haberleri

QasiM

Global Mod
Global Mod
YENİ DELHİ: Ahmedabad’daki Border-Gavaskar Trophy’nin dördüncü testi için, dereceli cimnastikçilere karşı sayı yapmak oldukça zordu, ancak Axar Patel Nagpur’da 84 ve Delhi’de 74 olmak üzere kritik darbeleriyle her şeye meydan okudu.
Ve solak vurucu, serinin üçüncü ellisini ezerek zengin formunu final Testinde sürdürdü. Axar (79), Virat Kohli ile birlikte, Hindistan’ın ilk vuruşlara 91 sayılık bir üstünlük sağlamasına yardımcı olmak için altıncı kalede 162 tur attı.
Axar ve Kohli, duruşları sırasında soğukkanlılıklarını gösterdiler ve Hindistan liderliği ele geçirdikten sonra oyunlarını hızlandırdılar.
Ancak Gujarat’ın çok yönlü oyuncusu soyunma odasından özel bir mesaj gelmediğini söyledi ve Kohli ona olumlu oynamaya devam etmesini söyledi.
“Virat bhai ile vuruş yaparken, takımdan özel bir mesaj yoktu. Virat bhai, tıpkı benim gibi pozitif oynamaya devam etmemi söyledi. Bitirdikten sonra bowling oyuncuları da sahadan pek yardım almadılar. , Radarımdaki teslimatları bağladım.

kriket maçı2

“Virat Bhai ayrıca 50’nin bittiğini ve günün maçında 22 fazla kaldığı için büyük düşünebildiğimi söyledi. Herhangi bir açıklama veya hızlı oyun bildirimi yoktu. Saha böyleydi ve o 150 vuruş yaptı ve ben bittim. 50, yani akışta koşular geldi.”
Axar, üç kez elli vuruş üzerinden 264 tur atarak şaşırtıcı bir ortalama olan 88’e ulaştı – devam eden maçtaki en yüksek sayı.
Motera rotası olaysız kabul edilse bile, Jamtha ve Kotla’daki 22 yardlık şeritler kendi zorluklarını ortaya koydu ve solak buna hazırdı.
Axar dördüncü dönemin sonunda medya kuruluşlarına “Nagpur’daki kampa başladığımızda, döner kortlarda oynayacağımızı biliyorduk. Çok fazla hazırlık yapmadım veya planlamadım, ancak döner kortlarda oynamak için kendi çalışmamı yaptım,” dedi. gün. dördüncü ve son testte burada oynayın.
Peki izlediği temel plan neydi?
“Kendimi sadece, dönüş yollarında meydana gelebilecek iki boşalma yolu olduğundan, olası bacak önünü ve gümlemeyi göz önünde bulundurmak için bacak kütüğünün üzerinde durmaya hazırladım. Dizi başlamadan önce kendimi bunlara hazırlıyordum” dedi Axar planları hakkında.
Tüm esnafların rahat krikosu, üç yüzyılı kaçırdığı için pişman olup olmadığı sorulduğunda güldü.
“Yaralarına tuz bastın (gülüyor). Vuruş şeklim… ve kaçırdığım şansların sık rastlanmadığını biliyorum.
“Olumlu olan şu ki, istediğim gibi çıktım ve takımın ihtiyacı varken (Virat Kohli ile) iyi bir ortaklığımız oldu. Söylediklerini düşünüyorum (yine gülüyor) ama şimdi bunu fazla düşünme. Odaya döndüğümde bu konuda daha fazla (kötü) hissedebilirim.
Bir sonraki olası test eşleşmesi Dünya Testi Şampiyonası Londra’daki Oval’de Avustralya’ya karşı final ve Hindistan tek bir spinner ile gidebilir ve bu muhtemelen Ravindra Jadeja olabilir.
“XI’de (WTC finali için) yer almamla ilgili söyledikleriniz benim elimde değil ve elimde değil. Elime geçen fırsatlarda performans sergiliyorum ve ellerime odaklanıyorum. XI ve tutarlı bir performans sergilemek ve XI’de o noktayı kazanmak benim işim.”
“Sadece beş günlük test istediniz”
İlk üç test, üç gün içinde iyi bir şekilde sona erdi ve maçın beşinci gününe girmesine şaşırıp şaşırmadığı sorusu ortaya çıktı.
Axar, “İlk üç maçtan sonra herkes maçın üç günde bittiğini söyledi. Şimdi maç beşinci güne gidiyor ve siz sürpriz diyorsunuz. Bizim elimizde değil” dedi.
“Küçük kapı alacağımızı düşündük ama bu olmadı. Küçük kapıyla oynamak zorundayız. İlk dört günde sadece ilk vuruşların bitmesine biraz şaşırdık. çok çalışın ve umarım yarın gelip kazanırız” diyerek sözlerini tamamladı.
(PTI girişleri ile)