Vicar'ın ejeksiyonu etrafındaki Prag çatışması Brno Brno tarafından tedavi edilmedi. Pub'da kütle

HakikaT

Global Mod
Global Mod
U Baumann yaklaşık yıllardır Hank'e hizmet etti. VC, Piblin Esti Tdnech'ten sonra düzenli olarak buluşuyor. Vnmm öyle ve VM, ben bile benim için yer değilim kilise ile sınırlı değil. Tabii ki olağanüstü bir ben büyük güneş ışığı. Ama beni başka bir yerde kutlardık. Ve normal. Bunu komünizm zamanında, başka bir yerde gerçekleştiğimde görelim, çünkü kiliseler Reim'in diktindeydi. Standart olmayan koşullarda benim pbhy'yi bilelim. Bir zaman vardı, ama maaş altında insanların bulunduğu yerde kutlandığım. Sen ve Paeez Ormanda, EKL Hank.

Kiliseye ya da ayin kuralına karşı olmaması gerektiğini gösterdi. Çeşitlilik bulmak için io tom. Bazı insanlar için, penetrasyona sahip klasik bir kilisem var, oradan alınması gerekmiyor. Daha sonra barlarda daha rahat olacaksınız ve daha fazlası var. Baumann için NS'nin Intimite'a güvendiğimden emin olması olduğunu da sözlerine ekledi. Akoli bana genellikle kuş üzerinde şaşırmış insanlar verdi ve güzel bir atmosfer değildi. Düzenli astımlar ilk kez geldiklerine ulaşıyordu.

Hank, dava ile bağlantılı olarak Hank'in yakınlığını da değiştirdi. Beni Orko'ya götürdüğüm Bevnov'a ne olacağını eleştirmiyorum. Bu anlamın aynı şekilde, ama avcı cesur olduğunda. Bu nedenle, TV Penos'larının dolu olmadığını düşünüyorum. KNZ, TV kararında evde olduğunu söyleyebilirim.

Bana ayin cepheleriyle çelişkili olarak hizmet ettiğini kınanan başpiskoposun tepkisi, ancak Hank'in pedini güvenle anlaşılmaz hale getirmek için. Piskopos, şehir ve Dioczi tarafından cevaplanır, burada duyulmadığı ilk CT'im. Ama bence bu insanlarla nasıl başa çıkılacağı ve böyle bir dioczi olmasını istemiyorum. (Brnnskm Piskopos) Pavel ile tüketimi ele aldım ve betonun gününe bile izin verdi, EKIL Hank.

Başpiskoposluğun kazası, Kzesk een vychv dioecnmu piskoposunun, yani danıştığını belirtti. Piskopos VCHA'ya vahşi TV Nuh'a bir ibadet edebilecek veya gizleyebilecek bir özür verdi. Emu Vcha piskoposluğa gelmesi için ona ayin talimatına daha pahalı bir bakım olarak adlandırdı. Piskopos böylece uzun vadeli VCHOV'un pric'ini takdir etti ve Brnnsk Dioczi'deki köpeklerinin hiçbir şeyin hiçbir şeyi olmadığını doğruladı, bu yüzden Znojmo bölgesindeki Lechovice'de çiftçilik.

Pavel ve ork arasında yanlış anlaşılmamıştır. Pavel, tüm diocze, tüm nzor ve tutum piskoposudur. M Birleştirme, dağıtılmamış. Bunun için RD'im, bana Hank.