YENİ DELHI: Venkatesh Prasad’ın form dışı sert eleştirisi KL Rahul eski pacer ve eski açıcı Aakash Chopra arasında sert bir savaşa dönüştü.
Prasad, son günlerde Chopra ile pek iyi karşılanmayan düzenli sosyal medya paylaşımlarıyla Rahul’ın takımdaki yerini sorguladı.
Prasad, bir YouTube videosunda Chopra tarafından gündem yürütmekle suçlandıktan sonra, amacını netleştirmek için bir dizi tweet yayınladı ve Rahul’a veya başka herhangi bir oyuncuya karşı hiçbir şeyi olmadığını söyledi.
KL RAHUL test formu ne kadar KÖTÜ? | Betway, Cricket Chaupaal’ı Gol Atıyor
“Arkadaşım Aakash Chopra, bu sabah YouTube’da bana gündem adamı diyen kötü bir video çektikten sonra zekice ve zekice beni yanlış aktarıyor, evde Mayank’ın ortalamasını 70’ten çıkarıyor, inandığı şeyle tutarsız olan ancak Rohit’in gitmesini isteyen görüşleri susturmak istiyor. ,” Prasad tweet attı.
“Herhangi bir oyuncuya karşı bir ajandam yok, belki yapan başkaları da vardır. Anlaşmazlıklar iyidir, ancak karşıt görüşleri apna kişisel ajandası ve Twitter par mat laayein olarak görmezden gelmek @cricketaakash için komik, çünkü onun kariyeri sayesinde harika bir kariyer yapmış. görüntüleyin” diye ekledi.Herhangi bir oyuncuya karşı ajandam yok, belki yapan başkaları da vardır. Fikir ayrılığı iyidir ama arayın… https://t.co/O7qCXJqhnQ
— Venkatesh Prasad (@venkateshprasad) 1676983709000
Prasad, yalnızca liyakat konusundaki görüşünü dile getirdiğini açıkladı, ancak Aakash’ın buna kişisel gündem dediğini görmek hayal kırıklığı yarattı.
“KL’ye veya başka herhangi bir oyuncuya karşı hiçbir şeyim yok, oyum sanatçılar için adil olmayan seçime ve farklı standartlara karşıydı. Sarfaraz veya Kuldeep olsun, liyakat temelinde seslendirdim. Ancak Aakash’ın kişisel gündemi ele aldığını görmek hayal kırıklığı yarattı.”Aakash, Rohit 24 yaşındayken uluslararası çaprazda 4 yıl geçirdiğinde bunu göndermişti. Rohit için iğneleme kullanabilir… https://t.co/slkpjBI5sb
— Venkatesh Prasad (@venkateshprasad) 1676983963000
Eski hız uzmanı, Chopra’nın Rohit Sharma’nın takımdaki yerini sorgulayan eski tweet’inin bir ekran görüntüsünü de yayınladı.
“Bu, Aakash’ın Rohit 24 yaşında ve 4 yıllık uluslararası çaprazdayken gönderdiği mesajdı. 24 yaşındaki Rohit için alay edebiliyor ve uluslararası krikette 8 yıl ile 31 yaşında düşük performans gösterdiğini belirtemem. Yeh bhi sahi hai.” “
Chopra, oyuncuların performansını etkileyebileceğini söyleyerek Prasad’ın Rahul’u eleştirme zamanlamasını sorguladı.Aakash’ı YouTube kanalına koyduğu sıkı çalışmadan dolayı takdir ediyorum ama gündem olarak farklı bir bakış açısından bahsediyor çünkü… https://t.co/ix3WIV0mAm
— Venkatesh Prasad (@venkateshprasad) 1676984339000
“Devam eden bir oyunda bir oyuncuyu eleştirmememiz gerektiği argümanı kişisel olarak bana mantıklı gelmiyor. Bu, oyuncunun performansını etkilemiyor. Çoğu oyuncu, maçtan sonra bile fikirleri okumaz ve hiçbir oyuncu da okuyamaz. Okumak.” Telefonlar yatırıldığı için maç arasında.”
“Aakash’ı YouTube kanalına verdiği sıkı çalışmadan dolayı takdir ediyorum, ancak hikayesine uymadığı için farklı bir bakış açısını gündem olarak adlandırmak kötü. Aramızda bir burukluk yok ve videosu kamu malı olduğu için , burada fikrimi belirtmek istedim. Geçmiş olsun” diye sözlerini tamamladı.