Vance, İtalya'yı ziyaret sırasında diplomatik bir tuzağa neden oldu

HakikaT

Global Mod
Global Mod
Vance, Vatiknu'nun yanı sıra, Meloni ile Schzka'yı da içeren Paskalya Programı'nın Stion programında, İtalyan politikasının üflemeli bir eve sürdüğü sadece bir günlük ter içeren Ma'ye geldi.

Her iki politikacılar da Vance, Meloniov'un bira olduğu SDLA İtalyan Vldy'ye geldiğinde rahat bir atmosfer aldı: beni özledin. Her ikisinin de Washington'da sadece bir gün var, burada Meloniov'un Italtin'de bir SVJ konuşması olarak katlandığı, ABD Başkanı Donald Trump ile röportaj yaparken.

Meloniov, Yeni Çağ, değerlendirilen okulları tekrarladığında ve ITLI ve bağlantılar arasındaki spesifik bir ilişkinin gururunu değiştirdiğinde, Vance SMVE ile cevap verdi: umarım patlattınız. Ve şimdi utanç uyandıran bir nottu: Tabii ki sakin bir şekilde aptalca diyebilirsin ve ben bile bulamazdım. Ama en büyük dilde olurdu, rahatsız olmazdım.

Eleştirmenlerine göre, VTA sadece utanç verici bir mizah girişim olarak değil, aynı zamanda diplomatik saat eksikliği olarak Spee olarak yazdı. Transatlantik ticaret ilişkilerine ilişkin Washington AME hassas Otzka'ya, birçok insanın Vance'in size uluslararası SCN hakkında sözlerini vermesi için otzka yerleştirdiği bir zamanda.

Sadece siyasi nvtva değil

ML, PTEL Atmosfer Paskalya NVTVA'nın altını çizdiği için hepsi VROK izlenimini bıraktı. Yetkililere ek olarak, Vatica'da bir dua olarak sembolik jestleri de içeriyordu. Premire Meloni ve onun karanlığı ile harika bir toplantı yaptım ve yakında bu Krsnm şehrinde kiliseye gitmek için başkan yardımcısı ve sonuçta büyük bir kuşa geldi.

2019 yılında Katolik'e dönüşen başkan yardımcısı ve Paskalya tesislerinin Paskalyası St. Peter Bazilikası'ndaki Büyük Ptek'e Temi DTMI ile. Cumartesi günü, Kardinl Pieto Parolin'in STTN Sırrı olan ikinci en iyi inşa Vaticn Enstitüsü ile müzakere etti.

Amerikan Başkan Yardımcısı JD Vancen NVTV'de bir ibadet oldu. (18 Nisan 2025)

Partiler, VMNU NZOR'u uluslararası durum hakkında içeren bir röportajla başkanlık etti ve toplantıdan sonra getirilen Vatikn'in Reuters'i alıntı yaptı. Parolin ve Vance, kurt, siyasi voltaj ülkeleri hakkında konuştular ve göçmenlere, mültecilere ve oy kullanılarak özellikle insani durumlara sahip olacaklar.

Pestoe spekülasyonu Pon temasının Papeem Frantik olduğunu, dniciln metalinin doğrulanmadığını gösterdi. Son zamanlarda bir sağlık soruşturması ile üretilen Papa, olağanüstü çıkıntısı ile sınırlandırıldı, Coliseum'daki Vern metal yolunu veya bazilika'daki öğleden sonra ibadetini bile durdurmadı.

Papa, Parolin ve Vatiknt'i Budger'e verdi, Başkan Donald Trump'ın idaresi, ABD'den bir milyon göçmenin ve dış yardım ve yerli toplum programlarındaki perdelerin tam sınır dışı edilmesi ile birkaçını eleştirdi.

Norveç'te Frantika, Vance'ı bahar zamanının teolojik bir depozitiyle haklı çıkaran Trump'ın Vldy ile bir karşı -devlet tanımladı. Alışılmadık derecede açık bir mektupta, Amerikan Katolik Bishopper Papa bu teolojik kavramı reddetti ve Trumpv'i ABD için büyük bir kriz olarak adlandırdı.

Yarışmaya bir nokta al