USK için ilk başta kötü: Jones aşilini yırttı, ameliyattan sonra ara verdi

QasiM

Global Mod
Global Mod
Jones, 13 sayı attığı ve 85:79 galibiyetine katkıda bulunduğu Seattle’a karşı maçın bitimine 20. dakikada sakatlandı. Ona isabetten yardım etmek zorunda kaldılar.

Son günlerimi hatırlayanlara teşekkürler. Jones, bu hikayede tüm bu sevginin benim için gerçek bir lütuf olduğunu söyledi. Sezonun benim için böyle biteceğini tahmin etmemiş olsam da, iyileşme ve rehabilitasyon için kararlıyım ve hazırım. Her zamankinden daha hızlı dönüyorum, dedi yirmi yedi yaşındaki pivot. 2019’dan beri USK’de çalışıyor ve kulüp beşinci sezon için imza attı.

USK Prag’dan Brionna Jonesov (sağda), Riga’dan Daugil Sarauskaitov’u geçiyor.

Doğrudan Connecticut için WNBA’de oynayan yıldız Alyssa Thomasov’un aksine. USK ile beş kez Çek şampiyonu, Pazar günü üçlü çiftlerde WNBA rekorunu kırdı. Thomas’ın 14 sayısı, 12 asisti ve 11 ribaunduyla takımın Chicago’yu 96:72 yenmesine yardımcı oldu. Temel olarak, kariyerinde şimdiye kadar maksimumu paylaştığı Candace Parker ve Sabrina Ionescu’yu yenerek dördüncü triple-double’ıydı.

Thomasov, “Benim adım kayıtlarda yazıyor, ancak takım arkadaşlarımın bunda yapacak çok şeyi var” dedi.

Finlerin Las Vegas’a karşı galibiyet serisindeki temel istatistiklere iki çift haneli sayı koydu. Unvan mücadelesinde tarihteki ilk oyuncu olarak onları yendi.

Bu yıl düzeltmek istediği şampiyonluğu kaçırdı. Connecticut şu anda Doğu Konferansı’na 12 galibiyet ve 1 mağlubiyetle liderlik ediyor. Ligi kazanmak istiyorum. Onuncu sezonunda Sun için oynayan Thomasov, bunun için savaştığımızı söyledi.