UPSSSC PET 2022 cevap anahtarı: Uttar Pradesh Alt Hizmet Seçim Komisyonu Ön Uygunluk Testini etkinleştirdi, UPSSSC PET 2022 İtiraz Kutusu Yanıt Anahtarı bağlantı 12 Aralık 2022’de. UPSSSC daha önce 20 Ekim 2022’de 2022 PET cevap anahtarını yayınlamıştı. 2022 UPSSSC PET için görünen adaylar resmi web sitesini ziyaret edebilirler – upsssc.gov.in 2022 UPSSSC cevap anahtarına 22 Aralık 2022 tarihine kadar itiraz edebilirsiniz.
Adayların UPSSSC portalına giriş yapabilmeleri için sicil numaralarını ve sicil numaralarını girmeleri gerekmektedir. Burada, son başvuru tarihinden sonra adaylar tarafından yapılacak herhangi bir itirazın komite tarafından kabul edilmeyeceği ve adayların ayrıca itiraz başına 100 Rs/- ödemek zorunda kalacakları belirtilmelidir. Tesis çevrimiçi modda kullanılabilir.
PSSSC PET Cevap Anahtarı 2022: Nasıl İtiraz Edilir?
1. Adım. Resmi web sitesini ziyaret edin – upsssc.gov.in
Adım 2. Ana sayfada bulunan oturum açma sekmesine tıklayın.
Adım 3. Yeni bir sayfaya yönlendirecektir.
Adım 4. Bilgilerinizi girin – kayıt numarası ve rulo numarası.
Adım 5. Cevap anahtarını ve nesneyi kontrol edin (gerekirse)
Adım 6. İtiraz ücretini ödeyin ve itirazınızı gönderin
7. Adım. Adaylar ileride başvurmak üzere bunun bir çıktısını alabilirler.
UPSSSC PET 2022 anketinde 100 soru vardı ve her soru 1 puandı. Herhangi bir yanlış cevap için eksi puan verilirken, cevap verilmemesi durumunda kesinti yapılmaz.
Adayların UPSSSC portalına giriş yapabilmeleri için sicil numaralarını ve sicil numaralarını girmeleri gerekmektedir. Burada, son başvuru tarihinden sonra adaylar tarafından yapılacak herhangi bir itirazın komite tarafından kabul edilmeyeceği ve adayların ayrıca itiraz başına 100 Rs/- ödemek zorunda kalacakları belirtilmelidir. Tesis çevrimiçi modda kullanılabilir.
PSSSC PET Cevap Anahtarı 2022: Nasıl İtiraz Edilir?
1. Adım. Resmi web sitesini ziyaret edin – upsssc.gov.in
Adım 2. Ana sayfada bulunan oturum açma sekmesine tıklayın.
Adım 3. Yeni bir sayfaya yönlendirecektir.
Adım 4. Bilgilerinizi girin – kayıt numarası ve rulo numarası.
Adım 5. Cevap anahtarını ve nesneyi kontrol edin (gerekirse)
Adım 6. İtiraz ücretini ödeyin ve itirazınızı gönderin
7. Adım. Adaylar ileride başvurmak üzere bunun bir çıktısını alabilirler.
UPSSSC PET 2022 anketinde 100 soru vardı ve her soru 1 puandı. Herhangi bir yanlış cevap için eksi puan verilirken, cevap verilmemesi durumunda kesinti yapılmaz.