YENİ DELHİ: Uttar Pradesh Alt Hizmetler Seçim Komisyonu (UPSSSC), ön kabul testinin sonuçlarını resmi web sitesinde yayınladı.
Sınava giren adaylar, aday girişi yoluyla upsssc.gov.in resmi web sitesinde sonuçlarını çevrimiçi olarak görüntüleyebilir ve indirebilir.
UPSSSC PET 2022 sınavı 15 ve 16 Ekim 2022 tarihlerinde online olarak gerçekleştirilmiştir.
Ön kabul testi, UPSSSC tarafından Uttar Pradesh eyaletinde Grup B ve C’deki çeşitli pozisyonlara adayların işe alınması için yapılan rekabetçi bir sınavdır.
UPSSSC PET 2022 sonucunu kontrol etmek için doğrudan bağlantı
Nasıl kontrol edilir UPSSSC PET Sonucu 2022?
1. Adım: Uttar Pradesh Kamu Hizmeti Komisyonu (UPSSSC) resmi web sitesini şu adreste ziyaret edin: upsssc.gov.in
Adım 2: Ana sayfada “Sonuçlar” sekmesine tıklayın.
3. Adım: “PET Ön Giriş Testi” sonucunu bulun ve üzerine tıklayın.
4. Adım: Testi geçen adayların listesini içeren bir PDF dosyası indirilecektir.
Adım 5: Sonucunuzu kontrol etmek için listede adınızı ve rulo numaranızı arayın.
6. Adım: Adınız listedeyse testi geçtiniz ve asıl sınava girmeye hak kazandınız.
7. Adım: Adınız listede yoksa, testi geçemediniz ve bir sonraki denemede adınız için yeniden görünmeniz gerekecek.
Adım 8: PDF dosyasını ileride başvurmak üzere kaydedin ve gerekirse bir çıktı alın.
Giriş sınavı, Genel Çalışmalar, Genel Hintçe ve Genel Zeka gibi çeşitli konulardan 100 sorudan oluşan çoktan seçmeli bir sınavdır. Sınav süresi 2 saattir.
Ön sınava girmeye hak kazanan adaylar asıl sınava girmeye hak kazanırlar. Ana sınav yazılı ve sözlü sınavlardan oluşur ve adayların nihai seçimi hem ön hem de ana sınavlardaki performanslarına bağlıdır.