UPSSSC JE Sonucu 28/2016 upsssc.gov.in adresinde yayınlandı, doğrudan bağlantı burada

ManK

New member
UPSSSC JE Sınavı-28/2016: Uttar Pradesh Alt Hizmetler Seçim Komisyonu (UPSSC), birleştirilmiş genç mühendis ve mimar yardımcısı pozisyonları için işe alım sınavının sonucunu açıkladı. 28-Sınav-2016 Kombine Yüksek Mühendis ve Mimar Yardımcısı (Genel İşe Alım) Rekabetçi Sınavı 2016 (II) ilanı için yapılan yazılı sınavda başarılı olan adaylar, sonuçlarını şu adresteki resmi web sitesinden kontrol edebilirler: upsssc.gov.in.
Adaylar, UPSSSC Junior Engineer 28/2016 sonucunun adayların indirmesi için 10 Şubat 2023 tarihine kadar resmi portalda kalacağını not edebilirler. UPSSC, bu işe alım kampanyası aracılığıyla toplam 486 boş pozisyonu doldurmayı hedefliyor.
Adaylar, UPSSSC JE Sonucu-2016’yı ‘Kayıt Numarası’ ve ‘Doğum Tarihi’ni resmi portala girerek indirebilirler.

JE Sonuç 28/2016

Doğrudan bağlantı: Junior Engineer Sonucunu Kontrol Et 28/2016
Nasıl indirilir JE Sınavı-28/2016 Sonuç
1. Adım. upsssc.gov.in adresindeki resmi UPSSSC web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada ‘Sonuçlar’a tıklayın
Adım 3. Yeni bir sayfa açılacak, “28-Sınav-2016 Birleşik Mühendis ve Mimar Yardımcısı (Genel İşe Alım) Rekabetçi Sınav 2016 (II) ilanı altındaki yazılı sınav sonucunu görüntülemek için tıklayınız” satırına tıklayınız.
Adım 4. Yeni bir sayfa açılacak, sicil numaranız ve doğum tarihinizle giriş yapın
5. Adım. JE sonucunuz 2016 ekranda açılacaktır.
6. Adım. Gelecekte başvurmak üzere sonucu indirin ve yazdırın
Seçim komitesinin tüm gruplar, yani A, B, C ve D grupları için 28/2016 JE sınavı için kesintileri yayınladığı not edilebilir.

Grup A

İndirme: {link: UPSSSC JE Sınavı 28/2016 yazılı sınavı için kesme

Grup B