YENİ DELHİ: bu Birlik Kamu Hizmeti Komisyonu serbest bırakmak için ayarlanmıştır UPSC ÖAM DAF II 2022 bugün çevrimiçi form, yani 08 Aralık 2022. Kişilik Testi/Mülakatı için uygun olan UPSC Ana Adayları, verilen öngörülen süre içinde upsc.gov.in resmi web sitesinde Ayrıntılı Başvuru Form-II’lerini doldurup sunmalıdır.
kurallarına göre UPSC Kamu Hizmetleri Sınavı 2022DAF-II’nin sunulması (yalnızca Çevrimiçi mod) zorunludur ve bir başvuru sahibi DAF-II formunu ayrılan süre içinde çevrimiçi olarak göndermezse, başvurusu iptal edilecek ve hiçbir talep dikkate alınmayacaktır.
Bildirimi buradan okuyun
Resmi duyuruda, “Adayların, kişilik testi/mülakatları amacıyla, kendileri için geçerli olan tüm ilgili belgelerinin orijinallerini ve her birinin onaylı bir fotokopisini ellerinde tutmaları tavsiye edilir.”
Nasıl indirilir UPSC CSE DAF II 2022 Formu?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – upsc.gov.in
Adım 2: Ana sayfada, UPSC CSE DAF 2 için mevcut olan ilgili bağlantıya tıklayın.
3. Adım: Forma erişmek için kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: UPSC ÖAM DAF 2 formu Ekranda 2022 görünüyor.
Adım 5: Aynısını indirin ve gerekli ayrıntıları doldurun.
Daha fazla ayrıntı ve daha fazla güncelleme için, adayların Birlik Kamu Hizmeti Komisyonu resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.
kurallarına göre UPSC Kamu Hizmetleri Sınavı 2022DAF-II’nin sunulması (yalnızca Çevrimiçi mod) zorunludur ve bir başvuru sahibi DAF-II formunu ayrılan süre içinde çevrimiçi olarak göndermezse, başvurusu iptal edilecek ve hiçbir talep dikkate alınmayacaktır.
Bildirimi buradan okuyun
Resmi duyuruda, “Adayların, kişilik testi/mülakatları amacıyla, kendileri için geçerli olan tüm ilgili belgelerinin orijinallerini ve her birinin onaylı bir fotokopisini ellerinde tutmaları tavsiye edilir.”
Nasıl indirilir UPSC CSE DAF II 2022 Formu?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – upsc.gov.in
Adım 2: Ana sayfada, UPSC CSE DAF 2 için mevcut olan ilgili bağlantıya tıklayın.
3. Adım: Forma erişmek için kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: UPSC ÖAM DAF 2 formu Ekranda 2022 görünüyor.
Adım 5: Aynısını indirin ve gerekli ayrıntıları doldurun.
Daha fazla ayrıntı ve daha fazla güncelleme için, adayların Birlik Kamu Hizmeti Komisyonu resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.