UPSC Sivil Hizmetler Sınavı 2022: CSE DAF II Formu Bugün upsc.gov.in adresinde Yayınlanıyor

ManK

New member
YENİ DELHİ: bu Birlik Kamu Hizmeti Komisyonu serbest bırakmak için ayarlanmıştır UPSC ÖAM DAF II 2022 bugün çevrimiçi form, yani 08 Aralık 2022. Kişilik Testi/Mülakatı için uygun olan UPSC Ana Adayları, verilen öngörülen süre içinde upsc.gov.in resmi web sitesinde Ayrıntılı Başvuru Form-II’lerini doldurup sunmalıdır.
kurallarına göre UPSC Kamu Hizmetleri Sınavı 2022DAF-II’nin sunulması (yalnızca Çevrimiçi mod) zorunludur ve bir başvuru sahibi DAF-II formunu ayrılan süre içinde çevrimiçi olarak göndermezse, başvurusu iptal edilecek ve hiçbir talep dikkate alınmayacaktır.
Bildirimi buradan okuyun
Resmi duyuruda, “Adayların, kişilik testi/mülakatları amacıyla, kendileri için geçerli olan tüm ilgili belgelerinin orijinallerini ve her birinin onaylı bir fotokopisini ellerinde tutmaları tavsiye edilir.”
Nasıl indirilir UPSC CSE DAF II 2022 Formu?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – upsc.gov.in
Adım 2: Ana sayfada, UPSC CSE DAF 2 için mevcut olan ilgili bağlantıya tıklayın.
3. Adım: Forma erişmek için kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: UPSC ÖAM DAF 2 formu Ekranda 2022 görünüyor.
Adım 5: Aynısını indirin ve gerekli ayrıntıları doldurun.
Daha fazla ayrıntı ve daha fazla güncelleme için, adayların Birlik Kamu Hizmeti Komisyonu resmi web sitesini ziyaret etmeleri önerilir.