YENİ DELHİ: Birlik Kamu Hizmeti Komisyonu yayınladı UPSC CSE 2023 uygulaması için düzeltme penceresi 22 Şubat 2023, bugün. 2023 UPSC Kamu Hizmetleri Sınavı başvuru formlarında değişiklik yapmak isteyen adaylar, bunu resmi web sitesi upsc.gov.in ziyaret ederek yapabilirler.
Komisyon, UPSC CSE başvuru formunun herhangi bir alanında/alanlarında düzeltme yapma olasılığını, bu çalışmanın başvuru penceresinin kapanışının ertesi gününden, yani 22 Şubat’tan 28 Şubat 2023’e kadar uzatmaya karar vermiştir. .
“Bu süre içerisinde aday OTR profilinde değişiklik yapmak isterse OTR platformuna giriş yapmalı ve gerekli işlemleri yapmalıdır. Yani OTR profilinde herhangi bir değişiklik yapılamaz. başvuru formundaki değişiklik penceresini ziyaret ederek,” resmi duyuru okur.
Değişiklikler nasıl yapılır? UPSC CSE 2023 Başvuru Formu?
1. Adım: adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin. upsc.gov.in
Adım 2: Ana sayfada, Sınavlar bölümüne gidin ve CSE başvurularının düzeltilmesi için mevcut bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Başvuru formuna erişmek için kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: UPSC CSE başvuru formunuzu gerektiği gibi değiştirin veya düzeltin.
Adım 5: Formu yeniden gönderin ve son uygulamayı indirin.
Doğrudan bağlantı: Başvuru formunu düzenle
Adaylar, başvuru düzenleme penceresi sırasında yeni kayda izin verilmediğini not etmelidir. Online başvuru formunda değişiklik yapmak için son tarih 28 Şubat 2023’tür.
UPSC CSE Sınavı 2023 (Ön Sınavlar), 28 Mayıs 2023’te ülke çapında 73 şehirde çevrimdışı modda yapılacak. Ön Sınava girmeye hak kazanan adaylar CSE Ana Sınavına girmeye hak kazanırlar.