UPSC EPFO Kaydı 2023 yarın upsconline.nic.in adresinde kapanıyor, başvuru bağlantısı burada

ManK

New member

YENİ DELHİ: Birlik Kamu Hizmeti Komisyonu’nun (UPSC) UPSC için başvuru sürecini kapatması planlanıyor EPFO İşe Alımı 2023 yarın, 17 Mart 2023. İşe alım başvurusunda bulunmak isteyen ilgili adaylar başvuru formunu resmi web sitesinde gönderebilirler. upsconline.nic.tr.
UPSC EPFO Başvuru Süreci 25 Şubat 2023 tarihinde başlamıştır. Başvuru formunun online teslimi yarın, 17 Mart 2023 tarihinde sona erecektir.
boşluk verileri
Birlik Kamu Hizmeti Komisyonu (UPSC), bu işe alım kampanyası aracılığıyla toplam 577 İhtiyat Sandığı Komiser Yardımcısı ve İcra Memuru/Hesap Memuru pozisyonlarını doldurmayı hedefliyor. Bu kontenjanların 418 adedi İcra Memuru/Muhasebe Memuru, 159 adedi ise İhtiyat Sandığı Komiser Yardımcılığı pozisyonlarına ayrılmıştır.
Başvurunuzu buraya gönderin: UPSC EPFO 2023 Kaydı
nasıl başvurulur UPSC-EPFO işe alım 2023?
1. Adım: upsc.gov.in resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım: Ana sayfadaki ‘Şimdi Başvur’ bağlantısını tıklayın
3. Adım: Kişisel bilgilerinizi gerektiği ve talep edildiği şekilde doldurun
4. Adım: İstediğiniz sınav merkezini seçin
5. Adım: Gerektiği şekilde fotoğrafınızı, imzanızı, fotoğraflı kimlik kartı belgenizi ve beyanınızı yükleyin
6. Adım: UPSC EPFO başvuru formunu gönderin ve basılı kopyayı çıkarın
Adım 7: Formu gönderdikten sonra çevrimiçi başvuru ücretini ödeyin
Başvuru ücreti
Gen/OBC/EWS kategorilerine ait adaylar için başvuru ücreti Rs 25/- iken SC/ST/PWD/Kadın adaylar için herhangi bir ücret yoktur.