YENİ DELHİ: Birlik Kamu Hizmeti Komisyonu (UPSC) KPSS EPFO İşe Alım 2023 Bildirimi. Çalışma ve İstihdam Bakanlığı, Çalışan İhtiyat Sandığı Teşkilatında İhtiyat Sandığı Komiser Yardımcısı ve İcra Memuru/Muhasebe Memuru pozisyonları için uygun adayların başvuruları davet edilir.
25 Şubat 2023 bugün itibariyle; the UPSC EPFO Başvuru Süreci başladı. İlgilenen adaylar, resmi web sitesi upsconline.nic.in üzerinden çevrimiçi olarak başvurabilirler. Online başvuru formunu göndermek için son tarih 17 Mart 2023, saat 18:00’e kadardır.
Çevrimiçi başvuruda bulunmak için, adaylar referans olarak aşağıdaki adım adım sürece başvurabilir. Direkt link de burada paylaşılıyor.
Mesajı kontrol et
UPSC EPFO Recruitment 2023’e Nasıl Başvurulur?
1. Adım: UPSC Resmi Web Sitesini Ziyaret Edin upsc.gov.in
Adım 2: Ana sayfada “Şimdi Başvur” bağlantısını tıklayın.
Adım 3: Kişisel bilgilerinizi gerektiği ve talep edildiği şekilde doldurun.
Adım 4: İstediğiniz sınav merkezini seçin.
Adım 5: Gerektiği şekilde fotoğrafınızı, imzanızı, fotoğraflı kimlik kartı belgenizi ve beyanınızı yükleyin.
Adım 6: UPSC EPFO başvuru formunu gönderin ve basılı kopyayı çıkarın.
Adım 7: Formu gönderdikten sonra çevrimiçi başvuru ücretini ödeyin.
Doğrudan bağlantı: Burada çevrimiçi başvuru yapın
KPSS Bildirimi
UPSC EPFO İşe Alımı 2023: İş Detayları
Bu işe alım kampanyası, İhtiyat Sandığı Komiser Yardımcısı ve İcra Memuru/Hesap Memuru pozisyonları için toplam 577 boş pozisyonu doldurmak için yürütülmektedir. Bu kontenjanların 418 adedi İcra Memuru/Muhasebe Memuru, 159 adedi ise İhtiyat Sandığı Komiser Yardımcılığı pozisyonlarına ayrılmıştır.
UPSC EPFO 2023 İşe Alım: Online başvuru ücreti
Gen/OBC/EWS kategorilerine ait adaylar için başvuru ücreti Rs 25/- iken SC/ST/PWD/Kadın adaylar için herhangi bir ücret yoktur.
UPSC EPFO Recruitment 2023: Yaş Sınırı
Başvuru sahipleri, EO/AO için 18 ila 30 yaş sınırı arasında ve APFC pozisyonları için 18 ila 35 yaş arasında olmalıdır. Yaş sınırı, hükümet kurallarına göre gevşetilir.
UPSC EPFO işe alım kampanyası hakkında daha fazla bilgi için adaylar resmi web sitesini ziyaret edebilirler.
25 Şubat 2023 bugün itibariyle; the UPSC EPFO Başvuru Süreci başladı. İlgilenen adaylar, resmi web sitesi upsconline.nic.in üzerinden çevrimiçi olarak başvurabilirler. Online başvuru formunu göndermek için son tarih 17 Mart 2023, saat 18:00’e kadardır.
Çevrimiçi başvuruda bulunmak için, adaylar referans olarak aşağıdaki adım adım sürece başvurabilir. Direkt link de burada paylaşılıyor.
Mesajı kontrol et
UPSC EPFO Recruitment 2023’e Nasıl Başvurulur?
1. Adım: UPSC Resmi Web Sitesini Ziyaret Edin upsc.gov.in
Adım 2: Ana sayfada “Şimdi Başvur” bağlantısını tıklayın.
Adım 3: Kişisel bilgilerinizi gerektiği ve talep edildiği şekilde doldurun.
Adım 4: İstediğiniz sınav merkezini seçin.
Adım 5: Gerektiği şekilde fotoğrafınızı, imzanızı, fotoğraflı kimlik kartı belgenizi ve beyanınızı yükleyin.
Adım 6: UPSC EPFO başvuru formunu gönderin ve basılı kopyayı çıkarın.
Adım 7: Formu gönderdikten sonra çevrimiçi başvuru ücretini ödeyin.
Doğrudan bağlantı: Burada çevrimiçi başvuru yapın
KPSS Bildirimi
UPSC EPFO İşe Alımı 2023: İş Detayları
Bu işe alım kampanyası, İhtiyat Sandığı Komiser Yardımcısı ve İcra Memuru/Hesap Memuru pozisyonları için toplam 577 boş pozisyonu doldurmak için yürütülmektedir. Bu kontenjanların 418 adedi İcra Memuru/Muhasebe Memuru, 159 adedi ise İhtiyat Sandığı Komiser Yardımcılığı pozisyonlarına ayrılmıştır.
UPSC EPFO 2023 İşe Alım: Online başvuru ücreti
Gen/OBC/EWS kategorilerine ait adaylar için başvuru ücreti Rs 25/- iken SC/ST/PWD/Kadın adaylar için herhangi bir ücret yoktur.
UPSC EPFO Recruitment 2023: Yaş Sınırı
Başvuru sahipleri, EO/AO için 18 ila 30 yaş sınırı arasında ve APFC pozisyonları için 18 ila 35 yaş arasında olmalıdır. Yaş sınırı, hükümet kurallarına göre gevşetilir.
UPSC EPFO işe alım kampanyası hakkında daha fazla bilgi için adaylar resmi web sitesini ziyaret edebilirler.