YENİ DELHİ: Uttar Pradesh Kamu Hizmeti Komisyonu UPPSC PCS Şebeke Sonucu 2022 09 Şubat 2023 Perşembe. Birleşik devlet/ortaokul ortaokul sınavına giren adaylar, sonucu resmi web sitesi uppsc.up.nic.in’den kontrol edebilir ve indirebilir.
UPPSC PCS Mains sınavı, 27 Eylül – 1 Ekim 2022 tarihleri arasında Lucknow, Ghaziabad ve Prayagraj bölgelerindeki çeşitli sınav merkezlerinde yapılmıştır.
Resmi duyuru şu şekildedir: “UP dışından gelen kadın adayların sonuçları, 2019 tarihli Özel Temyiz No.
UPPSC ana sınavına 5311 aday katıldı. 1070 adayın UPPSC PCS Mains sınavını geçtiği ve şimdi mülakat turu için göründüğü.
Doğrudan bağlantı: PCS Şebeke Gerilimi Sonucunu İndirin
UPPSC PCS Şebeke Sonucu 2022’yi Nasıl İndirebilirim?
1. Adım: UPPSC resmi web sitesini ziyaret edin – uppsc.up.nic.in
Adım 2: Ana sayfada ‘Sonuç’a gidin ve tıklayın UPPSC PCS Şebeke Voltajı 2022 Sonucu debriyaj.
Adım 3: Yeni bir PDF dosyası açılacak, listeden rulo numaranızı kontrol edin.
Adım 4: Sayfayı indirin ve daha sonra kullanmak üzere basılı bir kopyasını alın.
Komisyon yakında röportajın ayrıntılarını resmi web sitesinde yayınlayacak. Bu işe alım kampanyası toplam 383 açık pozisyonun doldurulması için yürütülmektedir. Daha fazla bilgi için adaylar resmi web sitesini ziyaret edebilirler.