UPPSC Sınav Takvimi 2023: Uttar Pradesh Kamu Hizmeti Komisyonu (UPPSC) kısa süre önce post-bilge UPPSC 2023 altı sınav sonrası takvimini yayınladı. KPSS sınavına girecek adaylar, resmi internet sitesini ziyaret ederek sınav takvimini görüntüleyebilir ve indirebilir. uppsc.up.nic.in.
Resmi duyuruya göre UPPSC sınavları, 8 Ocak 2023 tarihinde yapılması planlanan Sağlık Memuru Ayurveda Tarama Sınavı ile başlayarak 8 Ocak 2023 – 9 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Adli Hizmetler PCS J 2023 Ön Hazırlık Sınavı Şubat ayında yapılacaktır. 12, 2023, Adli Hizmetler PCS J 2023 Ana Sınavının ise 23-25 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılması planlanıyor.
UPPSC Sınavı 2023: Önemli veriler
2023 KPSS Sınav Takvimini görüntülemek için doğrudan bağlantı burada
UPPSC Sınav Takvimi 2023: Nasıl kontrol edilir?
1. Adım. uppsc.up.nic.in resmi web sitesini ziyaret edin.
Adım 2. Ana sayfadaki UPPSC sınav takvimi bağlantısına tıklayın.
Adım 3. Takvim ekranda görüntülenecektir.
Adım 4. Adaylar ileride kullanmak üzere sınav programını indirebilirler.
Komisyon ayrıca, verilen programın özel durumlarda değiştirilebileceği konusunda rehberlik etmiştir.
Adayların KPSS ana sınavına girebilmek için hazırlık sınavını geçmeleri gerekir. Kuruluş, nihai seçim için görüşme turunu yürütür.
Yüz yüze görüşmeye hak kazanabilmek için adayların ülke ve dünya ile ilgili güncel olaylar ve haberlerden haberdar olması gerekmektedir. Adayların zihinsel ve analitik yeteneklerini analiz etmek için kişisel görüşme yapılır.
UPPSC 2022 sınavları Mart ve Aralık 2022 arasında yapıldı. Geçen yıl UPPSC PCS ön hazırlık sınavı 12 Haziran’da yapıldı.
Resmi duyuruya göre UPPSC sınavları, 8 Ocak 2023 tarihinde yapılması planlanan Sağlık Memuru Ayurveda Tarama Sınavı ile başlayarak 8 Ocak 2023 – 9 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Adli Hizmetler PCS J 2023 Ön Hazırlık Sınavı Şubat ayında yapılacaktır. 12, 2023, Adli Hizmetler PCS J 2023 Ana Sınavının ise 23-25 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılması planlanıyor.
UPPSC Sınavı 2023: Önemli veriler
Sınav | Tarih |
Sağlık Memuru Ayurveda Tarama Sınavı | 8 Ocak 2023 |
Asıl sınav savcı yardımcısı | 9 Ocak – 10 Ocak 2023 |
Uttar Pradesh Adli Hizmet Hukuk Mahkemesi Ön Soruşturması | 12 Şubat 2023 |
Ana Sınav Maden Müfettişi | 19 Mart 2023 |
Birleşik Devlet Alt Hizmeti ve Orman Koruyucu Yardımcısı Bölgesel orman bekçisi ön soruşturması | 14 Mayıs 2023 |
Uttar Pradesh Yargı Hizmeti Hukuk Yargıcı Asıl Soruşturma | 23, 24, 25 Mayıs 2023 |
Devletin Üst Düzey Alt Hizmetlerinin Birleşik Temel Soruşturması | 23 Eylül 2023 |
Uzmanlık sınavı Orman müdür yardımcısı ve bölge ormancısı | 9 Ekim 2023 |
2023 KPSS Sınav Takvimini görüntülemek için doğrudan bağlantı burada
UPPSC Sınav Takvimi 2023: Nasıl kontrol edilir?
1. Adım. uppsc.up.nic.in resmi web sitesini ziyaret edin.
Adım 2. Ana sayfadaki UPPSC sınav takvimi bağlantısına tıklayın.
Adım 3. Takvim ekranda görüntülenecektir.
Adım 4. Adaylar ileride kullanmak üzere sınav programını indirebilirler.
Komisyon ayrıca, verilen programın özel durumlarda değiştirilebileceği konusunda rehberlik etmiştir.
Adayların KPSS ana sınavına girebilmek için hazırlık sınavını geçmeleri gerekir. Kuruluş, nihai seçim için görüşme turunu yürütür.
Yüz yüze görüşmeye hak kazanabilmek için adayların ülke ve dünya ile ilgili güncel olaylar ve haberlerden haberdar olması gerekmektedir. Adayların zihinsel ve analitik yeteneklerini analiz etmek için kişisel görüşme yapılır.
UPPSC 2022 sınavları Mart ve Aralık 2022 arasında yapıldı. Geçen yıl UPPSC PCS ön hazırlık sınavı 12 Haziran’da yapıldı.