UPPSC İşe Alım Sınavı Takvimi 2023 Yayınlandı, Takvimi Kontrol Edin

ManK

New member
UPPSC Sınav Takvimi 2023: Uttar Pradesh Kamu Hizmeti Komisyonu (UPPSC) kısa süre önce post-bilge UPPSC 2023 altı sınav sonrası takvimini yayınladı. KPSS sınavına girecek adaylar, resmi internet sitesini ziyaret ederek sınav takvimini görüntüleyebilir ve indirebilir. uppsc.up.nic.in.
Resmi duyuruya göre UPPSC sınavları, 8 Ocak 2023 tarihinde yapılması planlanan Sağlık Memuru Ayurveda Tarama Sınavı ile başlayarak 8 Ocak 2023 – 9 Ekim 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Adli Hizmetler PCS J 2023 Ön Hazırlık Sınavı Şubat ayında yapılacaktır. 12, 2023, Adli Hizmetler PCS J 2023 Ana Sınavının ise 23-25 Mayıs 2023 tarihlerinde yapılması planlanıyor.
UPPSC Sınavı 2023: Önemli veriler

SınavTarih
Sağlık Memuru Ayurveda Tarama Sınavı8 Ocak 2023
Asıl sınav savcı yardımcısı9 Ocak – 10 Ocak 2023
Uttar Pradesh Adli Hizmet Hukuk Mahkemesi Ön Soruşturması12 Şubat 2023
Ana Sınav Maden Müfettişi19 Mart 2023
Birleşik Devlet Alt Hizmeti ve Orman Koruyucu Yardımcısı
Bölgesel orman bekçisi ön soruşturması
14 Mayıs 2023
Uttar Pradesh Yargı Hizmeti Hukuk Yargıcı Asıl Soruşturma23, 24, 25 Mayıs 2023
Devletin Üst Düzey Alt Hizmetlerinin Birleşik Temel Soruşturması23 Eylül 2023
Uzmanlık sınavı Orman müdür yardımcısı ve bölge ormancısı9 Ekim 2023

2023 KPSS Sınav Takvimini görüntülemek için doğrudan bağlantı burada
UPPSC Sınav Takvimi 2023: Nasıl kontrol edilir?
1. Adım. uppsc.up.nic.in resmi web sitesini ziyaret edin.
Adım 2. Ana sayfadaki UPPSC sınav takvimi bağlantısına tıklayın.
Adım 3. Takvim ekranda görüntülenecektir.
Adım 4. Adaylar ileride kullanmak üzere sınav programını indirebilirler.
Komisyon ayrıca, verilen programın özel durumlarda değiştirilebileceği konusunda rehberlik etmiştir.
Adayların KPSS ana sınavına girebilmek için hazırlık sınavını geçmeleri gerekir. Kuruluş, nihai seçim için görüşme turunu yürütür.
Yüz yüze görüşmeye hak kazanabilmek için adayların ülke ve dünya ile ilgili güncel olaylar ve haberlerden haberdar olması gerekmektedir. Adayların zihinsel ve analitik yeteneklerini analiz etmek için kişisel görüşme yapılır.
UPPSC 2022 sınavları Mart ve Aralık 2022 arasında yapıldı. Geçen yıl UPPSC PCS ön hazırlık sınavı 12 Haziran’da yapıldı.