UP NEET 2022 Danışmanlığı: upneet.gov.in adresinde UG kabulü için beyan edilen liyakat listesini temizleyin

ManK

New member
YUKARI NEET 2022 Rehberi: Tıp Eğitimi ve Öğretim Müdürlüğü, Uttar Pradesh belirtti liyakat listesini sil UP NEET UG Danışmanlığı 2022 için. Danışmanlığa başvuran adaylar, adresindeki resmi web sitesindeki başarı listesini kontrol edebilirler. upneet.gov.in.
Hak kazanan adaylar, liyakat listesinin ardından 10 Aralık – 13 Aralık 2022 tarihleri arasında tercihlerini tamamlayıp teslim edecekler. Takvime göre, 15 Aralık 2022 tarihinde seçme turu için koltuk tahsisi sonucu açıklanacak. kontenjan tahsisi listesi çıktı, adayların tahsis edilen koleje rapor vermeleri ve kabullerini onaylamaları gerekiyor.

UP NEET UG Mop yuvarlak liyakat listesini görüntülemek için doğrudan bağlantı
UP NEET UG Liyakat Listesi: Nasıl kontrol edilir
1. Adım. upneet.gov.in adresindeki resmi siteyi ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfadaki ‘Bildirim’e gidin ve NEET UG 2022 Danışmanlık temizleme turu başarı listesi için bağlantıya tıklayın
3. Adım. Adayların adlarını ve sicil numaralarını kontrol edebilecekleri ekranda liyakat listesinin bir PDF dosyası açılacaktır.
4. Adım. Gelecekte başvurmak üzere listeyi indirin ve yazdırın

UP NEET UG Kabulü 2022 ile ilgili daha fazla güncelleme için adayların upneet.gov.in adresindeki resmi web sitesini düzenli olarak kontrol etmeleri önerilir.