YENİ DELHİ: Uttar Pradesh Madhyamik Shiksha Parishad (UPMSP) olacak UP Yönetim Kurulu Tarih Tablosu 2023 yakında. 58 binden fazla öğrenci bekliyor UP Board Sınav Tarihleri 2023. Zaman çizelgesi yayınlandıktan sonra, resmi web sitesi upmsp.edu.in’de mevcut olacaktır.
Diğer eyalet kurulları yıllık kurul sınavları için tarih çizelgelerini yayınlarken, UP Board öğrencileri sınav tarihlerinin yakında duyurulacağını umarak hâlâ bekliyorlar. Yönetim kurulu çıkış tarihini açıklamış olsa da UP Yönetim Kurulu takvimi 2023.
UP Board Date Sheet 2023 Nasıl İndirilir?
10. sınıf, 12 model makalelerini indirmek için doğrudan bağlantı
UPMSP verilerine göre, 31.16.458 kadar öğrenci 10. Sınıf sınavına kaydolurken, 27.50.871 öğrenci 2023 12. Sınıf sınavlarına kaydoldu. Bu yıl, kayıtlı öğrenci sayısı 6 binden fazla arttı. 2022 yılında UP Board Matric & Inter sınavlarına 51.92.689 öğrenci girmiştir.
Diğer eyalet kurulları yıllık kurul sınavları için tarih çizelgelerini yayınlarken, UP Board öğrencileri sınav tarihlerinin yakında duyurulacağını umarak hâlâ bekliyorlar. Yönetim kurulu çıkış tarihini açıklamış olsa da UP Yönetim Kurulu takvimi 2023.
UP Board Date Sheet 2023 Nasıl İndirilir?
- adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin upmsp.edu.in
- Ana sayfada, “İndir” bölümünün altındaki UP sınav programı için mevcut bağlantıya tıklayın.
- UP Board sınav programı 2023 ekranda gösterilir.
- Aynısını indirin ve ileride başvurmak üzere bir çıktı alın.
10. sınıf, 12 model makalelerini indirmek için doğrudan bağlantı
UPMSP verilerine göre, 31.16.458 kadar öğrenci 10. Sınıf sınavına kaydolurken, 27.50.871 öğrenci 2023 12. Sınıf sınavlarına kaydoldu. Bu yıl, kayıtlı öğrenci sayısı 6 binden fazla arttı. 2022 yılında UP Board Matric & Inter sınavlarına 51.92.689 öğrenci girmiştir.