UGC NET Kabul Kartı 2023, ugcnet.nta.nic.in adresinde yayınlandı, doğrudan bağlantıyı buradan kontrol edin

ManK

New member

YENİ DELHİ: Ulusal Test Ajansı UGC’yi yayınladı NET Giriş Kartı Aralık 2022 oturumunun 1. Aşaması için Ulusal Uygunluk Testi için kayıt yaptıran adaylar, NET Salon Biletlerini adresindeki resmi web sitesinden indirebilirler. ugcnet.nta.nic.in.
Ulusal Test Kurumu, Faz I erişim kartını yayınladı. UGC NET Aralık 2022. Faz I’de NTA, 21-24 Şubat 2023 tarihleri arasında ülke genelinde farklı merkezlerde 57 konu için sınav yapacak. Sınav şehir fişi ve sınav tarihi sınav kuruluşu tarafından şimdiden açıklandı.
Adaylar indirebilirler UGC Ağı Resmi portalda ‘Başvuru Numarası’ ve ‘Doğum Tarihi’ni kullanarak Aralık 2022 Kabul Kartı. NTA ayrıca sınava giren adaylara ödevi indirmelerini ve burada yer alan talimatları gözden geçirmelerini tavsiye etti.

İndirmek: UGC NET Aralık Giriş Bileti 2022
Nasıl indirilir UGC NET Salon Bileti 2023?
1. Adım. ugcnet.nta.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada ‘Aday etkinliği’ne gidin
Adım #3. Şimdi “Erişim kartını serbest bırak” yazan satıra tıklayın. UGC NET Aralık 2022-Aşama-I”
Adım 4. Yeni bir sayfa açılacak, başvuru numaranız ve doğum tarihinizle giriş yapın
5. Adım. UGC NET Aralık Kabul Kartınız 2023 ekranda açılacaktır.
6. Adım. Gelecekte kullanmak üzere indirin ve bir kopyasını oluşturun
NTA ayrıca konuya özel sınav ayrıntılarını resmi web sitesinde yayınladı. bu UGC NET’in 1. Aşaması Aralık 2022, 21-24 Şubat 2023 tarihleri arasında iki vardiya olarak yürütülecektir.

Adayların sınav tarihinde UGC NET giriş kartı fotokopisi ve vesikalık fotoğrafını yanlarında bulundurmaları gerekmektedir. Sınav giriş belgesi ve geçerli bir fotoğraflı kimlik olmadan hiçbir adayın sınava girmesine izin verilmez.