UGC NET Aralık 2022 Kabul Kartı, City Strip Sınavı Çok Yakında ugcnet.nta.nic.in adresinde

ManK

New member

YENİ DELHİ: Ulusal Test Kurumu’nun (NTA) şu testi yayınlaması bekleniyor: UGC NET Aralık 2022 Giriş Bileti ve yakında sınav şehri hakkında bilgi. Yayınlandıktan sonra, her ikisi de resmi web sitesi olan ugcnet.nta.nic.in’de mevcut olacak.
Üniversite Ödenekler Komisyonu Ulusal Uygunluk Testi Aralık 2022, 21 Şubat – 10 Mart 2023 tarihleri arasında gerçekleştirilecektir. Sınavın gerçek zamanlamaları giriş kartında mevcuttur.
Aralık 2022 NET oturum sınavı Bilgisayar Tabanlı Test, CBT modunda 83 konuda iki vardiya halinde yapılacaktır. 1. Vardiya 09:00 – 12:00 arasında ve 2. Vardiya 15:00 – 18:00 arasında yapılır.
Bilgilendirme bültenine göre sınav merkezi il ilanı şubat ayının ilk haftasında yayınlanacak. Ancak, şu anda resmi web sitesinde aynı kullanılabilirlik yok.
UGC NET erişim kartı Aralık 2022 çıkış şubat ayının ikinci haftası için planlanıyor.

Nasıl indirilir UGC NET Aralık 2022 Giriş kartı?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – ugcnet.nta.nic.in
Adım 2: Ana sayfada, UGC NET giriş kartına veya sınav şehri duyurusu bağlantısına tıklayın.
3. Adım: Yeni bir sayfa açılacak, başvuru numarası, DOB gibi bilgilerinizi girin ve gönderin.
4. Adım: Başlatıldığı gibi salon biletini veya sınav şehir fişini indirin.
NTA, Genç Araştırma Bursu ve Yardımcı Doçent pozisyonuna uygunluğu belirlemek için UGC-NET sınavını yürütür.