UGC NET Aralık 2022 başvuru düzeltmesi bugün ugcnet.nta.nic.in adresinde başlıyor

ManK

New member
YENİ DELHİ: Ulusal Test Kurumu (NTA) UGC NET Aralık 2022 Uygulaması düzeltme penceresi bugün, yani 19 Ocak 2023. Üniversite Hibe Komisyonu Ulusal Uygunluk Testi için başvuran adaylar, UGC NET Aralık 2022 başvuru formlarını resmi web sitesinde düzenleyebilirler – ugcnet.nta.nic.in.
Başvuru formunda değişiklik yapabilmek için adayların bilgileri ile resmi portala giriş yapmaları gerekmektedir. Adaylar, sunulan başvuru formunda nasıl değişiklik yapacaklarını öğrenmek için aşağıda makalede belirtilen süreci adım adım takip edebilirler.
Düzenlemek için en son tarih nedir? UGC NET 2022 Başvuru Formu?
UGC NET Aralık 2022 başvuru formunu düzenlemek veya değiştirmek için son tarih yarın yani 20 Ocak 2023 (23:50).
ne UGC NET sınav tarihi Aralık 2022?
bu UGC NET sınavı Aralık 2022 21 Şubat – 10 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacak. Ayrıca, Haziran 2023 oturumu 13 Haziran – 22 Haziran 2023 tarihleri arasında yapılacak, UGC’ye bilgi verildi.
Başvuru formunu düzenlemek için doğrudan bağlantı

UGC NET Aralık 2022

UGC NET Aralık 2022 Uygulaması

UGC NET Aralık 2022 başvurusu nasıl düzenlenir?
1. Adım: Resmi web sitesini ziyaret edin – ugcnet.nta.nic.in
Adım 2: Ana sayfada, UGC NET başvuru formu için mevcut bağlantıya tıklayın.
Adım 3: Uygulama numarası ve şifre gibi kimlik bilgilerinizi girin.
Adım 4: Başvuru formunuzda gerekli değişiklikleri yapın ve gönderin.
Adım 5: Formu tekrar indirin ve daha fazla referans için kaydedin.
Ne zaman olacak UGC NET sınavı şehir bilgi formu serbest bırakmak?
NTA, Şubat ayının ilk haftasında UGC NET Aralık sınavı için bir sınav şehri bilgi formu yayınlayacak. Giriş biletleri Şubat ayının ikinci haftasında çıkacak.