UGC NET 2022: 2. Aşama Sınav Fişi ugcnet.nta.nic.in adresinde Yayınlandı, Doğrudan Bağlantı Burada

ManK

New member

UGC Ağı Aralık 2022: Ulusal Test Kuruluşu NTA, UGC NET Aralık 2022 Aşama 2 İnceleme Formunu yayınladı. Ulusal Yeterlilik Sınavı’na kayıt yaptıran adaylar, Faz-2 sınavı için sınav şehri başvuru formunu NTA’nın resmi web sitesinde şu adresten görüntüleyebilir: ugcnet.nta.nic.in.
bu UGC NET Faz II Deneme Sürümü 2022 28 Şubat – 02 Mart 2023 tarihleri arasında 5 konu için yapılacaktır. Adaylar, resmi portala ‘Başvuru Numarası’ ve ‘Doğum Tarihi’ girerek taciz formunu indirebilirler.
Resmi duyuruda, “Adaylar, bunun sınav giriş bileti OLMADIĞINA dikkat etmelidirler. Bu, adaylara kolaylık sağlamak amacıyla, sınav merkezinin bulunacağı şehrin tahsisi için ön bilgidir.”

Doğrudan bağlantı: UGC NET Aşama 2 Advance City Slip
UGC NET Faz-2 Sınavı Şehir Fişi Nasıl Kontrol Edilir?
1. Adım. ugcnet.nta.nic.in adresindeki resmi web sitesini ziyaret edin
2. Adım. Ana sayfada ‘Aday etkinliği’ne gidin
3. Adım. Şimdi “UGC için önceden şehir bilgisi – NET Aralık 2022” yazan satıra tıklayın
Adım 4. Yeni bir sayfa açılacak, başvuru numaranız ve doğum tarihinizle giriş yapın
5. Adım. Ekranda UGC NET sınav şehir fişiniz 2023 açılacaktır.
6. Adım. Gelecekte kullanmak üzere indirin ve bir kopyasını oluşturun

Adaylar, Ulusal Test Kurumunun I. Aşama için UGC NET Kabul Kartını zaten yayınladığını not edebilir. NET Aşama 1 sırasında NTA, denemeyi 21-24 Şubat 2023 tarihleri arasında ülke genelindeki çeşitli merkezlerde 57 denekle yürütecek.