BENONI: 74 kez üst düzey uluslararası maça çıktığı için, Şafali Verma devam eden Genç Kadınlar Dünya Kupası’ndaki U-19 bowling oyuncularının hızına göğüs germek biraz daha kolay.
Hindistan üst düzey takımında iki Teste ek olarak 51 WT20I ve 21 WODI oynayan Shafali, şu anda Kadınlar U-19 T20 Dünya Kupası’nda U-19 milli takımına liderlik ediyor.
Karşısında 16-top-45’te sınıfını şimdiden damgaladı. Güney Afrika ve Hintli kızlar için arka arkaya galibiyette BAE’ye karşı 34-top-78.
“Çok fark var çünkü U-19’da top biraz yavaş geliyor ve küçük kapı da daha yavaş tarafta ve buna alışmaya çalışıyoruz. Ve tabii ki, biraz fark, Shafali Star Sports’a verdiği demeçte Sears’ın iyi bir temposu ve burada da iyi bir zihniyeti var, ancak hepsi öğreniyor ve onlarla oynamaktan gerçekten zevk alıyorum.”
“Bence (U-19 T20 Dünya Kupası) kadın kriket takımı için çok önemli. mithali (Raj), büyümelerinin ve yetenekli oyuncular geliştirmelerinin onlar için çok iyi olduğunu söyledi.”
İlk ve son U-19 T20 Dünya Kupası’nda oynayan 19 yaşındaki Shafali, Hindistan’ı turnuvada arka arkaya kapsamlı galibiyetlere götürdü.
“Tabii ki çok güzel bir duygu. Bu benim ilk ve sonuncu çünkü U-19’daki son yılım.
Shafali, “İyi bir takımımız var, kızlarla harika vakit geçiriyoruz ve umarım iyi kriket oynayacağız ve tabii ki Dünya Kupası için burada olacağız ve bunu başarmaya çalışacağız.”
“Vuruşta, bowlingde ve sahada iyi gittiğimizi söyleyebilirim ve kaptan olarak umarım Dünya Kupası’nı kazanırız.”
2000’li yılların her Hintli kriket oyuncusu gibi, Shafali de Sachin Tendulkar’ı büyürken putlaştırdı ve gelecekte kriket ikonunun soğukkanlılığını yaşamak istiyor.
Shafali, Tendulkar’ın yanı sıra İngilizleri de seviyor Liam Livingstonbugünün kriket oyuncuları arasında vuruş yapıyor.
“Sanırım Livingstone’un bu günlerde vuruş yapmasını seviyorum çünkü gerçekten iyi vuruş yapıyor. Tabii ben büyürken, kriket oynarken, Sachin’i izlerdim. Tendulkar Bayım. Yani Bay Sachin aynı zamanda benim rol modelim.
“Oyunu oynamasını ve soğukkanlılığını korumasını izlemeyi seviyorum” dedi.