Turnuva açılışında GG ile MI karşı karşıya

QasiM

Global Mod
Global Mod

Artık bir kadınlar birinci ligimiz olduğu için hepimiz gerçekten heyecanlıyız, bu hem oyun hem de kadın sporu için harika. Bu hava şimdiden harika görünüyor, tükendi. İnanılmaz, en çok da kadın sporu için inanılmaz bir fırsat. Bu yüzden, buna öncülük ederek, çok çalıştık, birbirimizi tanıdık, oraya çıkıp kendimizi ifade etmek için heyecanlandık. Erkekler premier liginin büyüdüğünü ve bir gün orada oynamak, şimdi burada olmak istediğini gördüğüm için son derece minnettarım. Harika bir turnuva olacak ve bence her şeyi kabul etmek ve her anın tadını çıkarmakla ilgili. Kısa bir süre içinde Hindistan’a yalnızca bir kez gittim, bu yüzden geri dönmek harika. Kesinlikle zamanımın tadını çıkaracağım, kriketleri hakkında ne kadar tutkulu olduklarını biliyorum. Çeşitli koşullarda ve kriketini seven bir ülkeyle ve kendisini tamamen krikete kaptırmış seyircilerle oynamaktan heyecan duyuyorum. Ve burada Mumbai’de olmak ve Mumbai Kızılderilileri için oynamak için daha fazlasını isteyemezsiniz. Açık artırma biraz farklıydı. Kimse ne bekleyeceğini gerçekten bilmiyordu, daha önce hiç böyle bir şey yaşamamıştık. O gün Güney Afrika ile oynadık. Bazı takım arkadaşlarınız için hem mutlu oluyorsunuz hem de üzülüyorsunuz. Ama dışarıdan bakıldığında, kadın kriketinin gerçekten harika bir şey olduğunu düşünüyorum. Kadın kriketinin dünya çapında ne kadar büyüdüğünü görmek çok heyecan verici.

Amelia Kerr, Bombay Kızılderilileri